One Piece text RPG |
|
| Loď Tategami Raiza | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Azrael Shichibukai
Poèet pøíspìvkù : 295 Join date : 03. 02. 12
| Předmět: Loď Tategami Raiza Fri Feb 10, 2012 8:26 am | |
| First topic message reminder :Jméno lodi: Loď nemá jméno. Kapitán : Tategami Raizou Tip lodi: Loď je velikosti Galeona a je poháněná jak plachtami tak je přebudovaná jako Padlle Ship. Vlajka lodiPopis lodi: Loď je tradičního mariňáckého tipu. Ve předu má dělo se třemi hlavněmi a na každém boku další děla. Na lodi se také nachází kajuta pro Tategami Raiza který v ní tráví většinu času tréninkem. Posádka: Na posádce je asi kolem 30ti recrutů a Vice-Admirál Raizo. Posádka je plně oddaná svému veliteli. Jméno posádky:Jelikož je to mariňácká posádka tak nemá jméno. | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Nagadir Mariňák
Poèet pøíspìvkù : 114 Join date : 10. 02. 12 Age : 35
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sat Mar 03, 2012 9:12 pm | |
| Noire D. Syllwete ,,No tady je jídlena, stačí se zeptat kuchaře a on určitě něco najde," usmála se. ,,Jinak jak jsi to myslel co je k haki potřeba?" zeptala se ho, protože jí to prostě nedalo, doufala že Rai-kun neopomněl zmínit nějaký velmi důležitý fakt. Díky tomu by byla silnější a nemusel by ji pořád někdo zachraňovat zadek, pak ale z chodby zaslechla jakýsi vzrušený hovor s lehkými náznaky paniky. ,,No jestli mě omluvíš tak jdu zjistit o čem klevetí," mrkla na něj a vyšla na chodbu kde si odchytila jednoho zelenáče. ,,Co se děje? Proč takový rozruch?" nechápala. ,,To přesně nevím jen jsem zaslechl že Více-Admirál má nějaký problém ale náš nový doktor to už řeší," odpověděl trochu rozrušeně. ,,Problém?" zamračila se Syllwete, tohle slovo se jí nelíbilo protože pro ní se to prostě spojovalo s nějakou katastrofou. Mladý mariňák ji na to jen zmateně přikývl a pak se co nejrychleji vytratil k ostatním. Ach jo, já věděla že jsem ho k tomu doktorovi měla dotáhnout hned a klidně i násilím. Nejspíš se o sebe asi opravdu neumí postarat a nejlepší na tom je že je to moje vina, pomyslela si a vydala se za Raizouem a doktorem. | |
| | | Lorgam
Poèet pøíspìvkù : 18 Join date : 21. 02. 12
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sat Mar 03, 2012 10:27 pm | |
| Nikolas Machina " To dooufám, bez cukru a pálivý omáčky to není ono..." řekl trochu nervozně. " Co je potřeba k haki co o něm vím tak jedno umožnující číst v lidech a připravit si útok a druhé umožňuje mít zbroj... Pak je jasné co je potřeba ne? Za prvé hlavu a za druhé no schválně co?" málem se rozesmál když už mu Syllwete odkráčela podruhé. "Heee?"
vydal za sebe a vydal se za ní tohle zavánělo legrací a zaslechl slovo doktor, tedy někdo koho by měl také potkat | |
| | | Kazashi
Poèet pøíspìvkù : 18 Join date : 19. 02. 12
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Mar 05, 2012 2:36 pm | |
| Kazashi Shamal
Jakmile byl na lůžku znovu mu položil ruku na hlavu. Tentokrát byla mnohem teplejší, tipoval kolem 39,5 stupně, přičemž jeho tip utvrdil teploměr, který právě zapípal s teplotou 39,7. Nevypadal, že by už měl nastat další šok. Došel pro sklenici vody, kterou mu opatrně přiložil k ústům. Zaklonil jeho hlavu a počkal než trochu vody polkne. Přesně ještě neznal příčinu, ale už jí aspoň tušil. Jestli celý den vypil jen jednu sklenku whiskey vše bylo jasné. Stále ale neznal příčinu záchvatu. Mohlo za tím být mnoho věcí... | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Mar 05, 2012 9:36 pm | |
| Noire D. Syllwete Cestou se poptávala okolostojících mariňáků, když si všimla že Nick je jí v patách. ,,Myslela jsem že máš hlad," pohlédla na něj překvapeně. ,,No nevadí alespoň se můžeme vrátit k předchozímu rozhovoru, ohledně haki jak jsi to vlastně myslel?" zeptala se ho a za chvílí se dostali před dveře za kterými měly být prostory vyhrazené pro doktora. Syllwete trochu znejistěla a jemně na ně zaklepala. ,,Doufám že se Rai-kunovy nestalo nic vážného," povzdychla si pro sebe. | |
| | | Lorgam
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Mar 05, 2012 9:42 pm | |
| Nikolas Machina "Samozřejmě že mám hlad. Potřebuji cukr a pálivou omáčku. Jinak už nikam nedojedu." usmál se hodně přeháněl zásob bylo dost, ale proč nedoplnit když je možnost. " Jak jsem to myslel s haki , hmm na co ti bude vědět kam pude příští úder když do jeho dráhy nebudeš umět dát správnou překážku dostatečně rychle a na co ti bude zbroj, když jí nenasadíš dost rychle a správně? Haki je umění ducha tak trochu jenže velký duch potřebuje silné tělo." řekl svůj názor. Pak nakoukl dveřmi k doktorovy. " Ah tady je doktor skvělé nemáte cukerný roztok? Tak 1-2 litry." | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Thu Mar 08, 2012 6:13 pm | |
| Raizou se pomalu probíral. Stále cítil bolest vystřelující z jeho hlavy až do krku. Nevěděl co se stalo a rozhlídl se kolem. Byl hodně slabí a bolest ho zase začala zmáhat. Teď se však přidalo něco co Raizou nečekal. Začalo mu pískat v jednom uchu. Konkrétně pravém. Raizoua díky tomu tak nehorázně rozbolela hlava že spadl hlavou na polštář a po chvíli opět usnul. | |
| | | Kazashi
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sat Mar 10, 2012 5:45 pm | |
| Kazashi Shamal
Jeho domněnka že má úžeh ho již utvrdila. Vzal navlhčenou žínku a přiložil mu jí k hlavě, aby se trochu zchladil. Když prováděl jeho prohlídku na žádné vážné vnitřní ani vnější poranění nepřišel. Ani přístroje nevykazovaly nějaké sebemenší potíže. Příčinou jeho záchvatu byla zřejmě migréna, nebo něco podobného. Připojil ho na kapačku a připravil roztok se směsí rozdrceného, silného prášku proti migréně, který mu zavedl do krevního oběhu, aby se mu uvolnilo od bolesti a aby předešel případným dalších záchvatům, které už ale neočekával. Jeho práci vyrušila skupinka příchozích. "Eh, zdravím" odvětil jim zády k nim až pak se na točivé židličce otočil k jemu neznámé osobě a dívce z pláže. "Kapitán je stabilizovaný, nevypadá to na nic vážného, je to jen úžeh, zachvíli se z toho vyspí" vstal a pootevřel trochu okno kamrlíku. "Co že jste to potřeboval? Cukerný roztok?" zeptal se spíše sám sebe a přešel do chemické laboratoře, kde vytáhl velkou kádinku do které nalil vodu a začal přidávat cukr. "V jakém to chcete poměru?" zeptal se ještě. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sat Mar 10, 2012 5:56 pm | |
| Noire D. Syllwete ,,Cukr a pálivou omáčku?" nadzdvihla obočí a nechápavě se na Nicka zadívala, měl docela zajímavé stravovací návyky. ,,Silné tělo? No vzhledem k tomu že nemám problém zničit loď doufám že jsem silná dost," povzdychla si nevesele, to už ale Nick načumoval do místnosti. Syll se chtěla zeptat jak Rai-kunovy je ale doktor ji předběhl, doufala že to oprabdu není vážné. Smutně spočinula pohledem na lůžku kde spal, lidé které měla ráda, kteří ji byli blízcí umírali nějak moc často. Od matky a otce které nepoznala až po Batese který byl jejím náhradním otcem. Zatímco se doktor a Nick zabývali tím cukrem-cosi přiblížila se ke spícímu Raizoovi, vypadal najednou tak neuvěřitelně zranitelně. Ty mi neumřeš, o to se postarám, pousmála se mírně. | |
| | | Lorgam
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sat Mar 10, 2012 6:18 pm | |
| Nikolas Machina Jistě nebo snad něco jiného? Nepotřebuji řízek jen cukerný roztok a pálivou omáčku." vysvětlil.
" No to sice jsi ale umíš být tak silná dostatečně rychle? Není umění udělat velký sek a velkou škodu umění je udělat ten sek tak správně že bude škoda maximální." snažil se držet ve své myšlence. Poté už měl čas věnovat se doktorovy a problémům s cukrem. " Nasycený roztok bude li to možné a no trochu víc než zkumavku, ta by byla jen na chuť a já potřebuju mnohem víc než na chuť. Tedy myslím ,zatím sem se nekoukal na spotřebu....tabasco tu asi nemate co? Mimo to co je kapitánovy?"
| |
| | | Kazashi
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sat Mar 10, 2012 8:42 pm | |
| Kazashi Shamal
Přidával roztok do té doby, než se přestal rozpouštět. Kádinku u objemu 1000 ml podal druhému příchozímu do ruky. "Jsem Shamal, místní dochtor těší mě" představil se. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sat Mar 10, 2012 9:11 pm | |
| Stále ležící na posteli uslyšel kolem sebe Raizou různé hlasy avšak neslyšel co říkají zdálo se mu jako by přicházeli z velké dálky. Zamžoural očima a pokusil se podívat kde vlastně je. Matně viděl lidi kolem sebe. Byla to Syll , Shamal a Nick. Aspoň si to Raizou myslel neboť měl stále trošku rozmlžený zrak. Pokusil se rukou sestřít pot na čele jelikož na něm měl pot. Teprve až pohnul rukou zjistil že v ní má kapačku. Zrak se mu začal zaostřovat a pak řekl Vypadá to že je kvůli mě celá posádka na nohou. pokusil se o úsměv. Hlas mu trošku skomíral. Poté se s námahou posadil. | |
| | | Lorgam
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sat Mar 10, 2012 9:53 pm | |
| Nikolas Machina "Bezva bezva." trochu si lokl z lahve. " Ale jo to ujde.... aha já jsem Nikolas Machina. Technik....a tohle se vám bude líbit." zvedl si triko a nechal na svět pohlednou své šedavé keramitové brnění které bylo už jeho součásti mírně zatlačil na pár bodů a jeho hrudník vydal něco jako zvuk přetlaku, pak už jen otevřel vzniklá dvíčka a v místě kde byl měli být orgány, bylo jen několik hadiček a spousta lahví. " Neomdlít." usmál se a vyndal laheve s cukerným roztokem a dolil je, poté je zapojil a podíval se na ty označené plamínkem. " Hmmm stejně budu potřebovat kuchaře." pak dopil cukerný roztok a jeho oči se rozvitili nadsenim | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Mar 11, 2012 6:36 pm | |
| Noire D. Syllwete Jen vzdáleně vnímala rozhovor doktora a Nicka, když si všimla že se Rai-kun začíná hýbat, tvář se ji naprosto rozzářila. A když promluvil usmála se. ,,Snad si o tebe smíme dělat starosti," řekla mu. ,,Ale být tebou tak zůstávám ještě chvíli ležet," zakroutila hlavou když se posadil. ,,Doktore, co si myslíte vy?" otočila se na něj a když zpozorovala fakt že Nick má místo břicha skladovnu láhví vyvalila oči div ji nevypadly. ,,K-kyborg? Ty jsi kyborg?" vyhrkla a oči se ji rozzářily nadšením. ,,To je poprvé co nějakého vydím! Co všechno umíš?" ptala se ho a viceadmirálův stav byl pro ni na chvíli opoměnut. | |
| | | Kazashi
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Mar 11, 2012 7:44 pm | |
| Kazashi Shamal
Když se více-admirál probudil a začal vstávat okamžitě ho žduchl zpátky na lůžko. "Jste vysílený, unavený, máte kapačky, ani se nehnete" zazdil ho a na hlavu mu hodil polštář aby ho utlumil. Pohledem pak přejel na Nikolase, který se jevil jako Kybord. "Páni, další Kyborg" usmál se. To už ho ale napadlo, jak toho využít pro jeho prospěch. Bylo všeobecně známo, že už dlouho nebojoval, potřeboval nějaký power up a právě tento strojník by mu mohl pomoct. "Zastavíš se pak u mě?" zeptal se Nikolase. | |
| | | Lorgam
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Mar 12, 2012 8:31 pm | |
| Nikolas Machina
"Jistě kyborg ,ale neukážu ti umím ne hned spíše v boji nebo na cvičení to víš kyborgové mají překvápka od slova překvapit." usmál se mile , přeci jen ukazovat všechny triky hned to není ono. " Zastavím a kvůli čemu? Mě se muže vše říct hned myslím." tím lehce odbyl doktora | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Tue Mar 13, 2012 6:50 pm | |
| Raizou se nepatrně usmál a poté uviděl polštář co na něho letěl. Instinktivně zvedl ruku a zastavil polštář těsně před nárazem na jeho tváři. Nikdy by nevěřil že ho i takto nepatrný pohyb ruky může tolik vyčerpat. Poté se znovu usmál a podvolil se doktorově žádosti. Ulehl zpátky na lůžko a s klidným pohledem se podíval na doktora. Jak dlouho tu takhle budu ležet ? zeptal se ho. Nechtěl být celou plavbu až do Impel Downu připoutaný na lůžkou doufal že tak do dne by se mohl vrátit na nohy. Poté se však sám sebe začal ptát co mu vlastně bylo ? Pomatoval si jen to že vyjel na Shamala když mu odepřel zapít prášky Whiskey avšak potom měl absolutní okno. Co se vlastně stalo ? zeptal se trochu znepokojeně. | |
| | | Kazashi
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Wed Mar 14, 2012 8:31 pm | |
| Shamal
Vražedným pohledem jej znovu probodl. "Takže, neustálá konzumace alkoholu způsobuje to, že se vaše játra začínají špatně regenerovat. Infekce se rozšířila do žaludku a dále do celého krevního systému, máte přibližně 2 dny života, takže se už z lůžka nehnete, vaše obranyschopnost je malá, výskyt vašeho těla v nesterilním prostředím by vás zabila hned" dokončil svůj proslov s lehkým poúšklebkem na rtech. "Kdyby jste mě poslouchal po tom, co jsem vám tu Whiskey vzal a nevypil tu flašku naex možná by jste si zachránil život, máte štěstí že jsem si u vás zapomněl brašnu a našel vás v tom stavu" dodal. "Ovšem je tu jedna možnost, jak se zachránit..." snažil se mu darovat aspoň falešnou naději, co na tom, že si z něj děla srandu. Musel ho toho alkoholu nějak zbavit, právě to způsobuje jeho migrény... | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Thu Mar 15, 2012 2:18 pm | |
| Noire D. Syllwete Trochu ji zklamalo že Nick o svých možnost mlžil ale o to víc se těšila až ho uvidí v akci, teď byla z faktu že je na Grand Line ještě víc nadšená. Pochybovala že by se v Loguetownu někdy s kyborgem potkala. Nakonec se zase začala zajímat o Raizoua, ten nejspíš nebyl ze svého stavu dvakrát nadšený. Pak však začal mluvit doktor a tak si ho poslechla. Čím víc ho však poslouchala tím víc strachu, zděšení a naprosté nechápavosti se objevovalo v jejím obličeji. ,,M-moment! Jak to myslíte že mu zbývají dva dny života? To je vtip že ano?" vychrlila a byla bílá jak stěna. Raizou přece nemůže umřít! Vždyť si slíbila že ho ochrání. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Thu Mar 15, 2012 3:30 pm | |
| Páni řekl Raizou trochu s úsměvem . Nikdy nepočítal s tím že umře tady na lůžku na lodi. Vždycky si smrt představoval jako hrdinské zabití v boji a nebo při ochraně někoho na kom mu velmi záleží. Tohle ho docela překvapilo. Ale ne na dlouho. Vždycky ho zajímalo co je po smrti. Existuje něco jako druhý život ? Reinkarnace ? Nebo , i když Raizou nebyl náboženského založení, nebe ? Jednou chtěl na tuto otázku přijít nikdy však nečekal že se do této situace dostane tak brzy. Raizou byl v takovíchto věcech pesimista. Jelikož mu selhávají játra a játra se dají vyléčit jen transplantací věděl že mu doktor dává jen mlhavou naději na záchranu. Žaludek má taky někde a ještě k tomu ta krev. Avšak žil dobrý život. Jediný co ho mrzelo je že to nedotáhl na Fleet Admirála. No takže zítra se mnou bude konec. Takže jedna věc chtěl bych se nechat zpopelnit a hodit do moře. Takhle jsem to chtěl vždycky učinit. Vedení předávám Syll jelokož je tu nejdýl a jelikož jí věřím. To by bylo asi tak všechno. řekl Raizou a usmál se na všechny kolem. | |
| | | Kazashi
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Thu Mar 15, 2012 4:29 pm | |
| Kazashi Shamal
Podíval se na Syll a chtěl se začít smát, jenže nemohl, jinak by vše zkazil. "No, je to vtip, zemře hned teď" odvětil jí z klidnou tváří. "Ano, budu s tím počítat" kývl kapitánovi a přešel k němu. Opatrně mu vytrhl kapačku z ruky, protože připravená směs se mu už do organismu dostala. "Je konec..." vyhodil kapačku do koše. "... Této malé srandy" dodal a pak se začal smát. "Doufám že se neurazíte, chtěl sem ulevit od napjaté situace" stále měl na tváří připitomnělý úsměv, třeba že i jeho joke nemusel být moc vtipný, nevadilo mu to, on se pobavil. "Takže teď vážně, máte úpal, takže buďte v klidu a nepřepínejte se, podal jsem vám silné prášky takže budete 2 dny bez alkoholu, jinak se vám migrény vrátí a vaše záchvaty budou pokračovat, právě ten chlast je příčinou toho všeho. Já to říkám stále, chlast je největší zlo fuj" začal nadávat všudy možně, opravdu alkohol nenáviděl, byl příčinou tolika problémů, zdravotních potíží a způsoboval opravdu nevhodné situace. "Jen pro informaci, stále jsme nevypluli" řekl jen tak naokraj, protože už tu byli několik dobrých hodin, které mohli využít na dopravu do některého z jejich dalších cílů... | |
| | | Lorgam
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Thu Mar 15, 2012 4:36 pm | |
| Nikolas Machina " Moc hezké doktor co děsí posádku, kapitán kterého skolí upal a šermířka která má problémi s tím ,že něco přesekne... A já si myslel ,že největší blázen tady budu já.... jaká škoda." nadhodil. " Samozřejmě nevypluli jsme chlapci dávají dohromady všechna lana od stěžně a čekají na kurz, který bez mapy nebo tušení kam chcete plout nevymyslí nikdo." | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Thu Mar 15, 2012 4:41 pm | |
| Raizou byl již smířený se smrtí a doufal v nejlepší chtěl se rozloučit a proto se obrátil na Syll. Je mi líto že jsem tě to haki nenaučil avšak věřím že ho zvládneš i bezemě. V knížce najdeš užitečné rady a návody. Další knihy o haki mám v knihovně. Nechávám ti je. Poté když doktor řek že je konec a vytrhl mu kapačku z ruky tak Raizou zavřel oči. Sice se necítil na umření ale on tu nebyl doktor. Avšak potom co doktor řekl Této malé srandy Raizou otevřel jedno oko a propíchl doktora pohledem. Potom se i on musel zasmát. Dostal ho. Vyslechl skutečnou diagnózu a poté řekl Syll. Musela si teď projít hodně těžkým obdobím a proto se na ní usmál a řekl. Dobrý ? Pokud by ti to nevadilo mohla by jsi vydat rozkaz k vyplutí až bude loď perfektně připravena ? Cíl Impel Down. Já jsem teď jaksi mimo. Pak bych však ocenil aby jsi se vrátila. Avšak nemusíš je to čistě na tobě. řekl Raizou lehl si trochu na stranu. Natáhl ruku po skleničce s vodou a vypil ji. Pokud by ti to nevadilo knížky o Haki si zatím nechám a až se uzdravím rád bych i převzal velení. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Thu Mar 15, 2012 5:12 pm | |
| Noire D. Syllwete když Rai-kun mluvil o svých přání nebylo ji z toho dvakrát nejlíp a když z ní učinil svou náhradu chtěla něco namítnout náhle však nebyla schopna se vymáčknout. Znala ho sice krátce ale bylo ji s ním dobře a teď zase musí někdo umřít? Ale když se doktor zmínil o tom že to byl vtip tak prostě najednou ztuhla, chvíli civěla do prázdna ale pak sklopila pohled k zemi a zaťala pěsti. Vnímala co ji Raizou říkal ale to ji stejně neuklidnilo. Takhle žertovat, to přece... pomyslela si a začala být opravdu naštvaná, hodně naštvaná. Nakonec se přířítila k doktorovi, chytila ho za límec a vražedně na něj pohlédla. ,,To si říkáte doktor? O něčí smrti se přece nežertuje!" řekla mrazivě a stále ho probodávala pohledem. Vztek s ní opravdu cloumal. | |
| | | Kazashi
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Thu Mar 15, 2012 5:23 pm | |
| Kazashi Shamal
Reakci Raiza tak trochu nečekal, vzal to poměrně dobře, jenže Syll z toho byla trochu vykolejená, zdálo se, že toho už musela hodně prožít a proto jí tento vtip dostal do těžké situace. Když na něj vyjela její ruku opatrně uchopil a odtrhl od svého límce. "Omlouvám se slečno, ale víte, já jsem nikdy nebyl svatý doktor" poškrábal se rukou na hlavě a trochu zrudl. "Nicméně mě mrzí, že vás tento žert takto dostal, kdyby jste chtěla, mám několik psychologických seminářů, můžeme si o tom popovídat" mrkl na ní a rukou jí protřepal vlasy jako kdyby byla malá holka, i když jí bylo lehce přes 20. | |
| | | Lorgam
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Thu Mar 15, 2012 5:33 pm | |
| Nikolas Machina
" Nemyslím o smrti se má jen žertovat, neb když se bere vážně znamená to že se k ní člověk blíží." přispěl svou troškou do mlýna. " Takže kurz máme skvělé a předpokládám ,že když nezařídím já abychom tam jeli tak to nezařídí nikdo...problém je že mě se najednou nechce." při slově psychologický se mu naježili vlasy hrůzou. " A je to někdo na tu pavědo kde si každej říká co chce a je to pravda chodí a bere jí vážně?" | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza | |
| |
| | | | Loď Tategami Raiza | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|