One Piece text RPG |
|
| Loď Tategami Raiza | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Azrael Shichibukai
Poèet pøíspìvkù : 295 Join date : 03. 02. 12
| Předmět: Loď Tategami Raiza Fri Feb 10, 2012 8:26 am | |
| Jméno lodi: Loď nemá jméno. Kapitán : Tategami Raizou Tip lodi: Loď je velikosti Galeona a je poháněná jak plachtami tak je přebudovaná jako Padlle Ship. Vlajka lodiPopis lodi: Loď je tradičního mariňáckého tipu. Ve předu má dělo se třemi hlavněmi a na každém boku další děla. Na lodi se také nachází kajuta pro Tategami Raiza který v ní tráví většinu času tréninkem. Posádka: Na posádce je asi kolem 30ti recrutů a Vice-Admirál Raizo. Posádka je plně oddaná svému veliteli. Jméno posádky:Jelikož je to mariňácká posádka tak nemá jméno. | |
| | | Nagadir Mariňák
Poèet pøíspìvkù : 114 Join date : 10. 02. 12 Age : 35
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Feb 12, 2012 5:49 pm | |
| Noire D. Syllwete Přikývla na znamení souhlasu a šla se ubytovat do své kajuty, byla taková celkem útulná a příliš dlouho ji netrvalo si ji zařídit podle svého. Jelikož nedostala žádné rozkazy sedla si ke knihám které si koupila a začala si je pročítat, jednalo se o staré zápisky z cest po Grand Line od dobrodruhů a objevitelů. Stejně se ale nedokázala dlouho soustředit protože byla zase na moři, od té doby co se přestěhovala do Loguetownu se nikdy příliš nevzdálila od tamějších břehů ale tohle bylo něco jiného, připomínalo ji to dětství které prožila výhradně na lodi. Vyšla proto z kajuty po chvilce zápolení kdy se zatoulala do kuchyně a samozřejmě si neopomněla něco odnést nakonec vyšla na palubu a pozorovala nejen dalekosáhlý obzor ale i to jak pevnina pomalu mizí v dáli. Sbohem domove, usmála se v duchu, vítr ji hladil po tváři a ona se už nemohla dočkat až se dostane na Grand Line. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Feb 12, 2012 6:10 pm | |
| Po krátké rozcvičce jsem vyrazil na záď. Tentokrát jsem si vzal skutečný meč a šel jsem něco vyzkoušet. Po cestě jsem nad tím pořádně přemýšlel. Už delší dobu jsem chtěl vyzkoušet spojit souboj s mečem se schopnostmi ďáblova ovoce avšak nikdy se nešel čas ani vhodné místo. Teď mám času až to bolí než totiž dorazíme na Marineford bude to chvilku trvat. Dva možná tři dny a proto jsem se tuto dobu rozhodnul ztrávit tréninkem. Vyšel jsem konečně na horní palubu která měla zhruba 7 metrů čtverečních a stoupl si tesně ke kraji. Vytáhl meč a zvedl ho nad hlavu. Přitom se do něj snažil navést co nejvíce síly blesku. Slyšel jsem jak blesky šramotí a jiskří poté jsem s mečem co nejvíce švihl a ozvala se rána na celou loď a široké okolí. Blesková vlna několikanásobně posílena výbojem z blesku přeletěla a v dálce jakoby se zvedla k obloze kde se střetla s mrakem. Na lodi to vylekalo polovinu posádky kteří se přiběhli podívat co se stalo. Nasadil jsem opět výraz po kterém jim bylo jasné že mi je líto že jsem je takhle vylekal. Ehm... Gomen. řekl jsem a poškrábal se na hlavě. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Feb 12, 2012 6:30 pm | |
| Noire D. Syllwete Pozorovala hladinu moře a přemýšlela co bude dělat než a)dorazí do jejich další destinace, b)narazí na nějaké piráty. Z přemýšlení ji vyrušila až jakási rána co zněla dost podobně jako když zahřmí, pomalu se otočila směrem k nístu odkud to uslyšela vycházet a spatřila Vice-admirála a kolem něj houf vyděšených mariňáků. Zajímalo ji jaké hokusy pokusy to její nadřízený provádí, říkal že má schopnost ďáblova ovoce tak možná něco zkouší. Možná by neměla celou plavbu strávit zavalená knihami ale taky si trochu zatrénovat, přece jen míří na Grand Line, nejnebezpečnějšího moře na světě a na tamější poměry co se síly týče nemusí vůbec stačit. ,,Chjo, co bych tak asi měla začít zlepšovat?" povzdychla si. Bylo toho samozřejmě hodně, ať už dopilovat rychlost, sílu či se taky naučit ovládat Haki. Ještě chvíli hleděla na moře a nakonec se rozhodla pro nenásilné kendo cviky, přece jen nemůže začít experimentovat, kdo ví jakou katastrofu by zase mohla způsobit. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Feb 12, 2012 6:43 pm | |
| Sakra natropilo to větší randál než jsem myslel ale když to budu zdokonalovat vyplatí se to. pomyslel jsem si a poté co posádka odešla a poté co jsem ji ujistil že se nic nestalo jsem chtěl začít znovu trénovat avšak vzápětí jsem uviděl Syll. Ještě předtím než půjdu trénovat mohl bych s ní prohodit pár slov meč jsem si opět připnul k opasku a vyrazil si sní trochu popovídat. Když jsem k ní přišel opřel jsem se vedle ní o zábradlí a řekl. Plavba bude docela dlouhá. Co máš v plánu dělat během cesty ? zeptal jsem se na navázání konverzace a poté jsem se podíval na vodu. Byla průzračně čistá a když jste se dobře podívali mohli jste vidět ryby jak plavou těsně pod hladinou. Jediná věc která mě vadila na tom že jsem snědl ďáblovo ovoce bylo to že jsem se musel vzdát plavání. Docela mi to scházelo. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Feb 12, 2012 7:03 pm | |
| Noire D. Syllwete Zrovna si v duchu v rychlosti vytvářela tréningový plán když ji vyrušil Vice-Admirál, nad jeho otázkou se trochu zamyslela. ,,To ještě přesně nevím, asi se budu věnovat svému studiu a taky zabiju čas nějakým tím tréningem, možná pokud se naskytně příležitost si i zaplavu," pokrčila rameny. ,,Jinak jak bude probíhat naše plavba? Vememe to přes horu nebo skrz Calm Belt?" zeptala se, to byl docela důležitý poznatek, věděla že mariňácké lodě přes Calm Belt normálně proplouvají a ráda by na vlastní oči viděla nějakého toho mořského krále. ,,A s čímpak jste si to to před chvíli hrál? Vyděsilo to skoro celou posádku," usmála se tajemně. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Feb 12, 2012 7:19 pm | |
| Pozorně sem poslouchal co mi říká a nechal jsem ji domluvit. Poté jsem řek Aha tak to chápu. Také jsem rád plaval než jsem snědl to ovoce. Naše plavba bude probíhat nejkratší cestou a to znamená přes Calm Belt. Jelikož přes Reverse Mounting to trvá asi o dva dny déle tak jsem si vybral tuhle cestu. S mořskými králi se snad nějak vypořádáme. Ehm...no ta věc co jsem zkoušel byla tak trochu kombinace ďáblova ovoce a šermířských technik musím to ještě vypilovat. A pokud to i tebe tolik vyděsilo tak se omlouvám. poté jsem se na pár chvilek odmlčel a pozoroval moře. Bylo příjemné být projednou zase na moři a užívat si mořského vánku. Opět jsem se otočil k Syll a zeptal se Podle složek prý používáš Rokushiki. Docela úspěch na někoho v tvém věku. Muselo to dát zabrat se naučit ty techniky že ? | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Feb 12, 2012 7:34 pm | |
| Noire D. Syllwete Dozvěděla se že se tedy budou plavit přes Calm Belt což ji naprosto nadchlo. ,,Doufám že uvidíme nějaké mořské krále!" usmála se a oči ji zahořely nedočkavostí, všichni mořští živočichové ji zajímaly a ti monstrózní obzvlášť. ,,Ne nevyděsilo, " usmála se na jeho omluvu. A pak se ji zeptal na Rokushiki. ,,Um, jak bych to co nejpřesněji popsala? Prošla jsem opravdu hodně náročným a těžkým tréningem, a pan Bates mě vůbec nešetřil, chtěl ze mě mít řádného a úspěšného mariňáka," usmála se. ,,Ale nemůžu si stěžovat, k mému šermířskému stylu to dokonale pasuje," odpověděla mu, na to že většinou byla nedůvěřivá s ním dost poklidně klábosila. ,,A určitě toho na Grand Line využiju, tam se to lidmi se schopnostmi ďáblova ovoce jen hemží a jak říkám, rychlejší a připravenější vyhrává," rozesmála se. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Sun Feb 12, 2012 8:37 pm | |
| Stejně jako ona i já jsem se zasmál i když podstatně méně než ona. Zamyslel jsem se nad tím co teď Syll řekla a pak jí odpověděl. Stejně jako ty i já raději upřednostnuji rychlost před silou. Někdy je však dobrý vyřídit soupeře jednou silnou ránou a to bylo právě to o co jsem se pokoušel na zádi. Stále se v tom však ještě musím zdokonalovat. Snad se mě to časem povede doladit na takovou úroveň abych stím byl spokojenej. výrazně jsem se usmál a trochu se protáhl. Podíval jsem se a všiml si že slunce už dávno zapadlo. Nějak jsem si toho vůbec nevšiml. Tý jo ! to už je tolik hoidn ? zeptal jsem se spíše sám sebe. No nic pro dnešek už toho necháme budu si muset zdřímnout. Poté jsem se podíval kupředu a uviděl něco co mě trochu znepokojilo. V Dálce se mihnul mořský král zdřejmě jsme se blížíli ke Calm Beltu. Hej chalpy ! vyhoďte kotvu přes noc nepoplujeme ! poté jsem otevřel dveře kajuty a lehnul si na postel. Zhruba po pěti minutách jsem usnul. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 11:40 am | |
| Noire D. Syllwete Dozvěděla se že i Vice-Admirál je spíš rychlostní typ a měl pravdu v tom že nějaká silová technika je jen k dobru, Syll o tom už dlouho uvažovala a bylo ji jasné že jenom rychlostí nemusí každého z protivníků které potká porazit, i ona přemýšlela o pár spíše silovějších technikách, během plaveb z místa na místo určitě bude mít dost času na posilování. Pak se s ní rozloučil jelikož bylo pravdou že už slunce zapadlo a byla tma, pak ještě oznámil že přes noc nepoplují a zmizel v útrobách lodi. Syllwete ještě neměla chuť jít spát a tak se nějakou chvíli věnovala pár cvikům, nakonec i ona ale zalezla do své kajuty a usnula spokojeným spánkem. Ráno se probudila velmi brzy a rozhodla se že začne s posilováním rukou a všeobecně horní poloviny těla, potřebovala na tom zapracovat a v hlavě už se ji začala rodit celkem zajímavá, nová technika. Věděla že jako žena nebude mít proti čistě silově založenému mužskému šermíři na vysoké úrovni šanci, proto musela uvažovat chytře a dopomáhat si tím co umí. Pokud se tu techniku správně naučí tak by jí to mohlo hodně pomoci. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 1:53 pm | |
| Když Raiza vzbudil šramot,který se ozýval po celé lodi teprve tehdy zjistil že jsem pořádně zaspal. Rychle vyběhl na palubu a chtěl zvolat rozkaz. V tom však ho předběhl kormidelník na jeho lodi. Pane omlouváme se ale zameškáváme tak jsme se před půl hodinou s posádkou dohodli že vypustíme kotvy a poplujeme. Teď jsem vás šel vzbudit. řekl ten kormidelník a Raizo byl rád že zase tolik času nezameškali. Dobře chlapy připravte se za chvíli se dostaví bezvětří a budeme muset zapnout pádla na plný výkon. řekl Raizo a potom vlezl zpátky do kajuty kde se oblékl do trička a katí. Poté posnídal a vyrazil opět trénovat. Tentokrát však jen trochu Haki. Vyšel opět na záď a jako vždy když trénoval Haki si sedl na turka a začal vnímat lidi a věci kolem sebe. Zkoušel zaměřit co nejvíce pohybu co kolem sebe zaznamenal. Plánoval takhle nehybně zůstat dokud nedorazí do Calm Beltu. Posádka by ho na to měla upozornit. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 2:41 pm | |
| Noire D. Syllwete Po asi dvou hodinách tvrdého záběru si šla pro snídani, něco výživného ale lehkého aby ji to příliš netížilo. Pak si šla zaběhat po palubě, bylo důležité aby pravidelným během udržovala své plíce a srdce v kondici, zároveň si všimla že se loď zase dala do pohybu. Nakonec se šla umýt a převléknout a zase se vrátila na vzduch tentokrát s několika knihami. Sedla si na zem, opřela se o hlavní stěžeň a začetla se, bylo tu něco o velkých mořských savcích jako jsou veleryby či delfíni a jejich chování. Pak si všimla i Vice-Admirála který také vylezl na vzduch o něčem mluvil s jedním z mužů, na chvíli zase zmizel uvnitř a pak se ztratil na zádi, Syll zaklapla knihu. Chtěla se jít někoho poptat kdy budou v Calm Beltu, protože by chtěla být na mořské krále připravena, samozřejmě jejich loď nemusí vůbec zaregistrovat kvůli kairouseki ale pokud by se nějaký vynořil tak by jeho pozornosti neunikli i když by možná chtěli. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 3:02 pm | |
| Raizou dobrých 40 minut meditoval a pokoušel se zaměřit co nejvíce lidí na palubě. Několik minut nic zajímavého pár lidí prošlo kolem něj a několik aji po kajutě dole. Dál jeho síly nesahali a proto trénoval Haki víc a víc. O čtyřicet minut později však přiběhl Navigátor a vyrušil Raiza z tréninku. Navigátor zasalutoval a poté v pozoru pravil Pane Vice-Admirále hlásím že jsme se dostali na Calm Belt. Poté se nepatrně uklonil a odešel do zpátky ke kormidlu. Raizou se zvedl ze země a protáhl se. Poté vzal katanu a z kapse vytáhl brousek. Popšel k nejbližší lavičce a začal katanu brousit. Nepochyboval totiž o tom že se nějaký mořský král pokusí loď přepadnou a proto chtěl být připraven. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 3:16 pm | |
| Noire D. Syllwete Chvíli se rozhlížela až si nakonec odchytla jednoho člena posádky který vypadal že má docela hodně naspěch. ,,Ehm, promiňte, smím se zeptat kdy budeme v Calm Beltu?" zeptala se ho. ,,Pokud vím tak už se v něm nacházíme," vysvětlil, Syllwete na něj překvapeně vykulila oči. ,,Už??" vyjekla a pohlédla vzhůru k plachtám jejichž momentální stav jí to potvrdil. ,,Ano, doufám že všechno proběhne bez problémů a když dovolíte musím zase spěchat," vyhrkl a odběhl pryč. Syllwete se naklonila přes zábradlí na palubě a nahlížela do vody, chtěla strašně moc vidět mořského krále, slyšela o nich tolik různých povídaček ale nic se nemohlo rovnat tomu až ho uvidí na vlastní oči. Byla natěšená jako malé dítě. ,,Prosím, prosím, ať se nějaký objeví!!!" přála si v duchu a hypnotizovala hladinu moře. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 3:36 pm | |
| Uprostřed toho jak si Raizou brousil meč slyšel jak vlny začínají hlasitě narážet o bok lodi. Jeho smysli zbystřeli a on rychle vstal a uviděl ve vodě Mořského krále. Tak přeci jen se ukázal. pomyslel si Raizou a o malou chvíli později se velký mořský král vynořil z vody. Mořský král byl celí od vody. Jedna rána bleskem a byl by vyřízenej avšak pro tentokrát se Vice-Admirál rozhodl nechat příležitost Syll aby ukázala co dovede. Podíval se směrem k ní a zeptal se Chceš si ho zkusit zabít ? Věděl že Syll má schopnosti na to tu mořskou bestii porazit. Když tak tu Raizou byl aby dokázal Syll pomoc avšak nemusel tady všechnu práci udělat jen on. Zastrčil meč do pochvy a sedl si na lavičku a čekal jak si Syll s mořským králem poradí . | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 3:52 pm | |
| Noire D. Syllwete Pozorovala vodu když pocítila jak do lodi začínají narážet vlny, a pak se napravo od ní vynořil velký mořský král. Nemohla uvěřit tomu že se její přání tak rychle vyplnilo, bylo to tak obrovské stvoření dokonce větší než si kdy představovala. A pak uslyšela Vice-Admirála. ,,Zabít?" vyjekla pohoršeně, ,,vy byste ho chtěli zabít?" zamručela nesouhlasně ale věděla že mořští králové jsou vysoce teritoriální tvorové takže je určitě napadne. ,,Zkusím mu jen dát za vyučenou, aby ho na nás přešla chuť," usmála se a znovu pohlédla na tu obrovskou bestii, bude muset pečlivě vážit své kroky protože až na něj zaútočí určitě ho rozzuří. Věděla že útoky musí mířit na hlavu jelikož je tam spousta citlivých míst. ,,No dobrá, jde se na to," zamumlala si pro sebe, vyskočila na zábradlí a s pomocí Geppou vyskákala až nad hlavu mořského krále. Vytáhla obě katany, namířila jej špičkami ostří dolů a naposledy se odrazila ode vzduchu, byla to speciální technika Nittoryuu: Takano no Ou, i kdyby neprosekla jeho kůži tak to určitě bude pořádná šlupka, dolů k jeho hlavě se řítila obrovskou rychlostí. | |
| | | Seiken D. Kategama Pirát
Poèet pøíspìvkù : 106 Join date : 03. 02. 12 Age : 29
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 4:18 pm | |
| Když viděl jak se na něj ta dívka řítila tak se co nejvíc chránil. Ale moc mu to nepomohlo, dostal pořádnou ránu která ho poslala zase pod hladinu. Po chvíly se však vrátil a celý vyskočil a byl tak odhalený že je to obrovský rak. Jak vyskočíl tak padal nad loď a je jen otázkou času než na ní dopadne. Tohle asi nedokáže zastavit jelikož taková ohromná váha má taky něco do sebe při té rychlosti pádu. Nyní je otázka kdo zachrání loď ale nejspíš to bude více-admirál Raizou jako obvykle. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 4:33 pm | |
| Když viděl jak si vede Syll byl Raizou velmi potěšen pak však přišel velký šok když se stalo něco co Raizo nečekal a to že Král se rozhodl zautočit na loď. Raizo nemohl otálet loď se musela dostavit do Marinefordu co nejrychleji a proto dal obě ruce před sebe dlaněmi k sobě a soustředil se na to aby do této rány dal hodně voltů To co se chystal použít byla technika Zeus nejsílnější Raizova technika obsahovala kolem 100 000 000 voltů a teď byla zaměřena na to aby krále odmrštila pryč . ZEUS ! zakřičel Raizo a od dlaní mu vyletěl obrovský blesk vysokou rychlostí. Posléze se ozvala hromová rána a i takovou potvoru jako je Mořský král to odhodilo do dálky zhruba 10ti metrů. Mořský král s obrovskou dírou po blesku těsně pod hlavou nestačil vydat ani hlásku a sesunul se pod moře. Všichni v pořádku ? zavolal Raizo a podíval se po posádce sám teď oddechoval protože vytvořit blesk o takovéto průrazné síle a tolika voltech dalo zabrat. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 4:51 pm | |
| Noire D. Syllwete Její dobře mířená rána poslala potvoru pod hladinu, s čím ale nepočítala byl fakt že poté vyskočí přímo nad loď, kdyby na ni dopadl mnoho by z ní asi nezbylo. Chtěla něco udělat ale Vice-Admirál byl rychlejší, s pomocí blesku raka odmrštil pryč. Syllwete doskočila na palubu a zasunula katany do pochev. ,,Takže blesky jo? To je zajímavá schopnost," usmála se. ,,No ale moc jsem nepomohla, spíš jsem to ještě zhoršila," vzdychla trochu smutně. Kdyby to dokázala sama byla by si svými schopnostmi jistější, krom toho zase málem způsobila pohromu. Nechápala proč při soubojích vždycky všechno pokazí, nejspíš se narodila pod špatnou hvězdou. ,,Já vám říkala že se mnou v posádce budou samé problémy, nešťastné náhody doslova přitahuju, možná byste mě měli na příští zastávce vysadit, rozhodně budete víc v bezpečí," povzdychla si znovu. Chtěla se s někým plavit ale rozhodně neměla v úmyslu ohrožovat nevinné lidské životy. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 5:10 pm | |
| Raizou se usmál nad tím co mu Syll říkala. No tak však si tu potvoru dokázala takovou silou srazit zpátky do moře. A rozhodně neplánuji vyhodit z posádky tak talentovaného mariňáka jako si ty. A ten král na nás nezaútočil kvůli tobě tak se tím netrap. řekl Raizou a usmál se na ni. Poté se začal rozhlížet po lodi aby zkontroloval škody. Naštěstí loď byla v perfektním stavu a za pár hodin by měli být z Calm Beltu pryč takže snad další útok krále nehrozí. Poté se Raizo znovu podíval na Syll Nedáš si něco na jídlo celkem mi vyhládlo. řekl a vydal se směrem ke kuchyni k malému stolku do úplného rohu místnosti kde se posadil. Poprosil kuchaře jestli by mu nemohl udělat sushi nebo nějáké jiné jídlo s rýží. Ještě předtím ho však poprosil o nějaký alkohol. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 5:37 pm | |
| Noire D. Syllwete Vice-Admirálova slova ji podstatně uklidnila, byla to vlastně pravda a krom toho nemusí všechno vidět jen černě. ,,Máte pravdu," usmála se a když jen tak zmínil něco o jídle bez meškání souhlasila a společně s ním se vydala do kuchyně. Posadila se naproti němu a čekala až ji donesou jídlo které si objednala. Krevetový salát jako předkrm, rybí polévku, jako hlavní jídlo maso s kari, druhé hlavní jídlo opékané brambory s kuřecím masem, dezertem byl čokoládový koláč a to vše hodlala zapíjet zeleným čajem. ,,Doufám že vám nevadí že jsem si sedla sem," pousmála se. ,,Víte jste první člověk po dlouhé době který je mi sympatický a nedělá mi problém si s ním povídat," vysvětlila, nevěděla proč má tendence si s ním povídat, možná proto že od smrti svého adoptivního otce komodora Batese neměla nikoho s kým by si mohla povídat ani žádné přátele. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 5:51 pm | |
| Poté co si Syll sedla naproti Raizovi pozorně poslouchal co mu říká poté se na ni usmál a řekl Ani v nejmenším mi nevadí že jsi si sedla sem mám rád společnost při jídle. Já si s tebou také rád povídám cítím se takový ... uvolněnější a ne pořád pod tlakem . po krátké chvíli přišel číšník s lahví sake kterou nechal na stole. Zřejmě už posádka ví jaký alkohol mi chutná a proto mi vybrala právě tento druh. Nalil jednu skleničku pro sebe a druhou pro Syll. Dáš si taky ? zeptal se jí a poté skleničku pozvedl na přípitek a pronesl Na zdraví. a vypil ji do dna. Byla trochu ostřejší než čekal ale nedal na sobě nic zdát. Tak zítra touhle dobou už by jsme mohli být v cíli. A pak se hodlám vydat na různé cesty po Grand line. Doufám že mě budeš na nich následovat. řekl Raizou a usmál se na Syll. | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 6:21 pm | |
| Noire D. Syllwete Potěšilo ji že mu její přítomnost nevadí, nerada by se k někomu vtírala, pak pro něj číšník přinesl sake a když jí Vice-Admirál nabídl jednu skleničku nemohla odmítnout. ,,Na zdraví!" pozvedla ji a také ji vypila, na alkohol byla zvyklá a tenhle ostřejší táz ji docela vyhovoval. ,,Vážně? Už zítra? Tomu říkám rychlost!" uchechtla se. ,,No jasněže vás budu následovat, plout po Grand Line byl vždycky můj sen! Krom toho si myslím že je to jedno z mála míst na kterém se budu moct doopravdy vyřádit!" usmála se a pak se vrhla na jídlo které ji konečně donesli. ,,Možná mi to nebudete věřit ale vždycky jsem si přála být spíš pirát a myslím si že moje problémová povaha s tím dost koresponduje, když se utrhnu ze řetězu tak se vážně neznám, proto mi v Loguetownu říkali Noirovská pohroma, Noire v mém jméně je totiž od slova noir což znamená temný nebo černý, spíš jméno vhodné pro piráta že?" opět se rozesmála, měla chuť si s někým povídat a tak plácala to první co ji napadlo. ,,Můj otec byl pirát tak to mám asi v krvi po něm, možná i proto toužím po dobrodružství a miluju moře," pokrčila rameny a zase se začala cpát. | |
| | | Azrael Shichibukai
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 6:33 pm | |
| Usmál jsem se na ni a taktéž se pustil do jídla po pás soustech jsem se opět obrátil k Syll a řekl. Takže tvůj otec byl pirát jo ? Někdo známej ? Já toho svého nikdy nepotkal. A vlastně nikoho z mé rodiny. Ani mlhavé obrázky nic si nemůžu vybavit. Našli mě totiž rybáři v sudu těsně po jedné bitvě na moři. Piráti tehdy prý napadli obchodní loď. Moji rodiče pravděpodobně byli na jedné z těch lodí a těsně předtím mě dali do sudu na kterém byl vypálen nápis Tategami Raizou. Rybáři si mysleli že to bude nejspíš nějaké znamení tak mě podle toho pojmenovali. Odmlčel jsem se a chvíli vzpomínal na život s rybářema. I když jsem je měl rád nikdy jsem je jako rodinu nebral. Vlastně jsem nikdy nezjistil jestli moje rodiče byli obchodníci a nebo piráti. poté už jsem přestal mluvit a plně se pustil do jídla. Sushi bylo vynikající a později budu muset kuchaře pochválit, | |
| | | Nagadir Mariňák
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza Mon Feb 13, 2012 7:00 pm | |
| Noire D. Syllwete ,,Ano byl pirát, pan Bates neměl v úmyslu mi to zatajovat, jestli byl známý to nevím, vím jen že se jmenoval Noire D. Sephyre, ani si na něj nepamatuju jelikož mi byli tři roky když se o mě začal komodor starat," vysvětlila a se zaujetím poslouchala jeho zkrácený životní příběh. ,,No já vlastně taky nepoznala své pravé rodiče a jediné co mi po nich zbylo je mamčina katana Hanagiri," usmála se a povytáhla meč s narůžovělým opletem. Pak na chvíli umlkla a zdálo se že zdlouhavě přemýšlí. ,,Hmm, nevadilo by vám kdybych vám říkala Tate-san? Mám hrozně špatnou paměť na jména a volat na vás pořád Vice-Admirále, mi příjde divné," zase se pustila do jídla a tentokráte to zapíjela svým oblíbeným zeleným čajem. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Loď Tategami Raiza | |
| |
| | | | Loď Tategami Raiza | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|