One Piece text rpg cz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Piece text RPG

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Flying Jackson

Goto down 
+2
Kumasuke Ryuuga
Seiken D. Kategama
6 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorZpráva
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Poèet pøíspìvkù : 106

Flying Jackson - Stránka 4 Empty
PříspěvekPředmět: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyFri Feb 10, 2012 4:14 pm

First topic message reminder :

Flying Jackson - Stránka 4 6aa46a4699766ffab1ab51c8294dab81

Jméno lodi: Flying Jackson
Kapitán : Seiken D. Kategama
Tip lodi: Galeona.
Vlajka lodi:

Flying Jackson - Stránka 4 Pirate11
Popis lodi: Loď je typu Galeona s vylepšenou konstrukcí, aby vydržela nárazy do tvrdých objektů a útoky děl. Uvnitř lodi jou určité místnosti k různým věcem. Je to něco jako domov pro posádku. Muži mají společnou kajutu a ženy mají pro sebe zvlášť svojí s vanou a jejich vylepšeními. Mužská Kajuta vypadá normálně, pokud si jí však nějaký člen posádky nezařídí po svém. Je tu také jídelna s kuchyní v jedné místnosti. Na palubě je kormidlo, kterým se řídí celá loď. Loď má celkem pěkné plachty se znakem pirátské posádky. Plachty byli totiž vyměněny za nové.
Posádka: Seiken D. Kategama (Kapitán), Kumasuke Ryuuga (Šermíř), Mizuharu Hikari (Kuchařka), Jana Sakazuki (Navigátorka)
Jméno posádky: Icemani.

Naposledy upravil Seiken D. Kategama dne Mon Feb 27, 2012 4:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down

AutorZpráva
Kumasuke Ryuuga
Pirát
Pirát
Kumasuke Ryuuga

Poèet pøíspìvkù : 23

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyMon Mar 12, 2012 7:07 pm

Spozoroval jsem to stvoření a okamžitě jsem zahájil taktický ústup, bylo mi jasné, že ho nemůžu porazit. Při svém ústupu jsem zahlédl hikari, tak jsem ji popadl za ruku a strhl jsem ji sebou zadveře do kuchyně. Okýnkem jsem nenápadně sledoval co se děje na lodi, měl jsem pořád vytašenou jednu katanu a byl jsem připraven bránit Hikari před vším, co by na ni chtělo zaútočit.
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

Poèet pøíspìvkù : 30

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyMon Mar 12, 2012 7:13 pm

"Hmm?" překvapilo mě stvořený, které k nám přiletělo. Pak jsem viděla, jak Ryuugy ustupuje. Automaticky mi došlo, že to není žádná legrace. Očima jsem se střetla s Ryuugym. Pak jsem se nechala popadnout za ruku a strhnout do kuchyně. Dívala se, jak se dívá z okýnka a pozoruje to podivné zvíře. " Co to bylo?" zeptala jsem se zvědavě. Zpozorovala jsem, že je Ryuu stále v pozoru.
Návrat nahoru Goto down
Nagadir
Mariňák
Mariňák
Nagadir

Poèet pøíspìvkù : 114

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyTue Mar 13, 2012 5:34 pm

Pterodaktyl a kmen lidojedů
Ještě nějakou chvíli kroužil kolem lodi ale protože jeho cíl zmizel uvnitř nezbývalo mu nic jiného než počkat až zase vyleze a tak se usadil na místě kam na něj Ryuuga ani Hikari z místa kde byli nemohli vidět.
Kmen lidojedů zatím trpělivě vyčkával, jejich cílem bylo někoho odlákat a pak ho zajmout, a samozřejmě si počíhat na další členy posádky kteří by určitě svého druha šli zachránit.
Návrat nahoru Goto down
http://nagadir.blog.cz/
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyTue Mar 13, 2012 6:01 pm

Vzala jsem židli, která byla po ruce a začala přesouvat ke dveřím. "Zabarikádujeme se tu, ne?" řekla jsem a přesunovala stůl. Byl celkem dost těžký. *Huf.. jak ho sem vůbec dostali?* zamyslela jsem se a dál strkala. "Ryuu... pomůžeš mi prosím?" zeptala jsem nakonec, protože jsem pochopila, že to nemá cenu posouvat sama. Přišla k němu blíž. "Nemrač se budeš mít vrásky..." řekla a chytila ho zatváře a začala s něma pohybovat. Přitom jsem si dávala pozor, aby ho to moc nebolelo.
Návrat nahoru Goto down
Kumasuke Ryuuga
Pirát
Pirát
Kumasuke Ryuuga

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyTue Mar 13, 2012 6:17 pm

,,Co? Většinou jsem na hodinách přirodopisu chyběl, ale tohle by mělo bejt vyhynuté.'' Zamačil jsem se a pak jsem zatlačil stůl ke dveřím, byl moudrý nápad nevycházet teď ven, klidně teď mohl sedět nad dveřmi. Pak mi Hikari řekla že se nemám mračit. ,,Neblbni, kdoví co všechno je ještě tam venku, teď není čas na to, abych se smál.'' Pořád jsem v ruce svíral katanu a sledoval jsem zabarykádované dveře.
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyTue Mar 13, 2012 7:04 pm

"Uhm...!" vydala jsem ze sebe a upřeným pohledem pozorovala Ryuugyho. Sedla jsem si na zem a zůstala ticho. Normálně bych toho člověka praštila nebo tak něco, aby se uvolnil, ale tentokrát jsem nevěděla, co dělat. Pokrčila jsem nohy a přitáhla si je k sobě. Schoulila jsem se do klubíčka a na chvilku zavřela oči. Najednou jsem byla tak unavená...
Návrat nahoru Goto down
Airisu Kureijī
Pirát
Pirát
Airisu Kureijī

Poèet pøíspìvkù : 25

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyTue Mar 13, 2012 7:19 pm

Seděla jsem na zemi na přídi a doslova jsem zamrzla, toulala jsem se ve svých myšlenkách a z nich mě vytrhl až stín který jsem zpozorovala. "He?!" Zmateně jsem vyskočila na nohy a zatřásla hlavou abych začala vnímat. Zase jsem to udělala...že já nemůžu dávat pozor Rozhlídla jsem se jestli tam je ještě někdo a zvedla jsem hlavu. Zahlídla jsem něco přerostlého co mělo být mrtvé, vydechla jsem a začala chodit sem a tam.
Návrat nahoru Goto down
Nagadir
Mariňák
Mariňák
Nagadir

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyWed Mar 14, 2012 10:53 am

Obrovský létající tvor který měl dávno patřit mezi vyhynulé druhy stáre zvědavě pokukoval po místě odkud by se měli ti dva co zalezli dovnitř vyřítit, ale jak se zdálo neměli se k tomu. Byl značně netrpělivý ale pak si všiml další osoby která se po palubě procházela, zamával křídly a vznesl se. Několikrát obkroužil loď a pak začal na Airisu nalétávat a snažil se ji nahnat směrem víc k přídi lodi, ve vhodné chvíli by ji mohl ukořistit drápy a odnést ji do skrýté vesničky kmene lidojedů.
Návrat nahoru Goto down
Airisu Kureijī
Pirát
Pirát
Airisu Kureijī

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptySat Mar 17, 2012 9:30 pm

Místo toho abych šla k přídi jsem si dřepla na zem a trochu se přikrčila.
"Co to sakra je?" Zamračila jsem se a zkřížila ruce. "Tsuisuto!"
Z těla Pterodaktyla vyrašilo 23 rukou které ho objali a zmáčkly. Snažily se mu hlavně znehybnit křídla a trochu ho přiškrtit.
Návrat nahoru Goto down
Nagadir
Mariňák
Mariňák
Nagadir

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptySun Mar 18, 2012 3:56 pm

Pterodaktyl útok nečekal takže sebou plácl o palubu, ale to co se dělo se mu vůbec nelíbilo. Začal sebou mlít a házet a snažil se ze sevření rukou nějak uniknout.
Válečníci z kmene zpozorněli když uviděli co se s pterodaktylem stalo, zdálo se že ta žena používá tajemné schopnosti avšak oni sebou měli kámen který je umí vyrušit. Pokud se z toho jejich mazlíček nedostane, zaútočí.
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyMon Mar 19, 2012 6:18 pm

Vstala jsem a šla k Ryuugymu. "Hele... nejsou ještě naši lidi venku?" zeptala jsem se, i když jsem věděla určitě že ano. Chvilku jsem přemýšlela, jak to teď udělat. Jak zachránit ostatní. Při pomyšlení na to, jak jsem zachraňovala kapitána a držela ho v náručí, jako princeznu mě poněkud překvapilo a zkřivila jsem čelo. Zavrtěla hlavou a zkusila se soustředit.
Návrat nahoru Goto down
Kumasuke Ryuuga
Pirát
Pirát
Kumasuke Ryuuga

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyMon Mar 19, 2012 6:37 pm

"Uhm..." lehce jsem kývl. Stále jsem měl v ruce katanu a byl připravěn na cokoli. Začal jsem přesouval stůl zpět na své místo. Zanedlouho jsem měl hotovo. Nebyl jsem ani moc unavený. Bylo to pro mě celkem lehké. Makačka to bylo dřív, když jsem byl téměř nazačátku. TeĎ jsme stáli přede dveřma. Položila jsem Hikari ruku na hlavu a něžně ji pohladil. "Budu tě chránit. Nepoustěj se do něčeho, co by ti mohlo ublížit jasné?" řekl jsem ji a chytli ji za ruku. Otevřel jsem dveře a vyšel ven. Zůstali jsme stál u schodů a nakukovali jsme nahoru.
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyThu Mar 22, 2012 9:09 pm

Zůstala jsem zticha a poslouchala ho. Nechala se pohladit a chytit za ruku. "Hai, hai!" řekla jsem a vyšla s ním ven. Zůstala jsem s ním stát u schodů a nakukovala s ním nahoru. Byla jsem poslušná přesně jak si Ryuugy přál...snad. Přitom jsem si pozorně prohlédla toho podivného ptáka. Zrak se mi zastavil na naší nové společnici. *Hmmm..* pomyslela jsem si.
Návrat nahoru Goto down
Kumasuke Ryuuga
Pirát
Pirát
Kumasuke Ryuuga

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyFri Mar 23, 2012 6:53 pm

Byl jsem rád, že je pro jednou tak klidná. Stále jsem držel její ruku a najednou jsem ji za ni trochu zatáhl. "Teďka rychle proběhneme palubu a vyskočíme na pevninu, ano?" šeptl jsem a čekal, že kývne, ale nakonec jsem se na ni ani nepodíval. Nemyslel jsem to jako otázku, ale pokyn. Napočítal jsem do třech a vyběhl. Spolu s Hikari přeběhl dřevěný můstek a byli jsme na pevnině.
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyFri Mar 23, 2012 6:57 pm

Dávala jsem pozor a čekala na znamení. Na souhlas jsem mu stiskla ruku a čekala, až vyběhne. Když se tak stalo, vyběhla jsem za ním. Očima přelétla Airisu a pomyslela si.. *Musí být silná..*. Pak se nechala vést Ryuugym a přeběhla přes dřevěný můstek stejně jako on. Ocitla jsem se na pevnině a i tak jsem se nechala dál vést. Zdálo se mi, že to tu Ryuugy nějak zná...
Návrat nahoru Goto down
Airisu Kureijī
Pirát
Pirát
Airisu Kureijī

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyMon Apr 02, 2012 2:05 pm

"Nesnáším ptáky nebo co vlastně jsi..." Zabědovala jsem zoufale a ruce ho sevřeli maximálně jak mohli a okamžitě ho začali škrtit aby se mu do plic nedostal ani kousek vzduchu. Proč zrovna já... Couvala jsem od něj co nejdál a chystala se dostat ne pevninu. Čapla jsem katanu kterou jsem měla na zemi abych se mohla bránit pokud by tu byl ještě někdo.
Návrat nahoru Goto down
Nagadir
Mariňák
Mariňák
Nagadir

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 EmptyThu Apr 05, 2012 6:31 pm

Kmen lidojedů
Když zpozorovali že dvě osoby z posádky zmizeli a jedna osoba se vypořádala s pterodaktylem rozhodli se jednat. Rozhodli se že se pokusí loď obsadit, přece jen měli zbraně s kaorouseki tak by to neměl být zas až takový problém. Rozdělili se na malé skupinky a vydali se nepozorovaně k lodi. Dvě šly každá z jedné strany a další skupinka to brala čelně.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson - Stránka 4 Empty

Návrat nahoru Goto down

Flying Jackson
Strana 4 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
One Piece text rpg cz :: Info :: Ostatní :: Lodě-
Přejdi na: