Autor | Zpráva |
---|
Mizuharu Hikari Pirát
Poèet pøíspìvkù : 30 Join date : 13. 02. 12
| Předmět: Re: Flying Jackson Fri Mar 02, 2012 8:32 pm | |
| Plavala jsem sem a tam. Potápěla jsem se celkem hluboko. Vylovila úžasnou mušli a opřela se zády o loď. "Hmm..." začala jsem ji zkoumat podrobněji. Všimla jsem si stínu, nad sebou a vzhlédla vzhůru. Stál tam Ryuugy. Usmála jsem se a zamávám na něj. "Ryuu? Nechceš si taky zaplavat?" zeptám se ho. " Voda jsem příjemná!" vábila jsem ho. Zvedla jsem mušli a ukázala mu ji. Hlavou jsem naznačila, ať půjde taky a potopila se. | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 10. 02. 12 Location : East Blue (Goa City / Dawn Island)
| Předmět: Re: Flying Jackson Fri Mar 02, 2012 8:38 pm | |
| Co?Probral jsem se ze svých myšlenek a podíval jsem se na Hikari. ,,No proč ne.'' Řeknu jí a pak vidím jak se potopí, tak si zajdu do kajuty, tam se převleču do plavek a katany nechám na posteli. Pak vyběhnu na palubu a skočím šipku z přídě. Zajedu pod hladninu a chvíli se rozhlížím. Pak ale vyplavu na hladinu abych se nadechl, udělám pár temp sem a tam a pak zůstanu na místě. | |
|
| |
Mizuharu Hikari Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Fri Mar 02, 2012 8:45 pm | |
| Ještě pořád jsem byla pod hladinu. Zpozorovala jsem, jak skočil šipku do vody. Začala jsem se smát. Ale to se mi do pusy dostala voda. Uvědomila jsem si, že jsem pořád pod hladinou. Zakryla jsem pusu a plavala na hladinu. Stejně mi začal docházet vzduch. Pak jsem se dostala na hladinu a nadechla se. Podívala se na Ryuugyho a začala se smát. "Jsem ráda, že jsi šel plavat..." řekla jsem a připlavala blíže. Nasadila kulišáckej výraz a cákla na něj vodu. "Tu máš!" vykřikla jsem.
Naposledy upravil Mizuharu Hikari dne Sat Mar 03, 2012 1:22 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 10. 02. 12 Location : East Blue (Goa City / Dawn Island)
| Předmět: Re: Flying Jackson Fri Mar 02, 2012 8:57 pm | |
| ,,To ti nedaruju.'' Dlaní jedu po hladině a pak na ni cáknu. ,,Nic takýho.'' Zasměju se a pak se potopím a plavu pod lodí na záď. Vynořím se a trochu se pousměju. Tak co kde jsi teď? Hmmm..?'' Projede mi hlavou a pořád se usmívám, držím se na hladině a přitom se zadívám na oblohu. Sleduju jak po ní létají ptáci. | |
|
| |
Mizuharu Hikari Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Fri Mar 02, 2012 9:16 pm | |
| Smála jsem se, a tak když na mě cáknul vodu, dostala se mi i do pusy. Vyplivla jsem slanou vodu, nadechla se a potopila se. Chvilku pod vodou vydržela a pak se vynořila. Šla mi vidět jenom část od nosu po vlasy. Ty jsem měla celkem dlouhé, a tak ve vodě vlály kolem mě jako bych byla chobotnice, což se mi celkem líbilo. Rozhlídla jsem se a očima hledala Ryuugyho. *Mám tě!* pomyslela jsem si, když jsem ho uviděla jak se dívá na oblohu. Plavala jsem druhou stranou a jen někdy se šla na hladinu nadechnout. Pak jsem se potopila úplně a trošku hlouběji. Aby mě neviděl. Pomalu se vynořila za jeho zády. "BAF!! " vykřikla jsem a objala ho, aby mě leknutím nepraštil. I když bych si to celkem zasloužila. | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Mon Mar 05, 2012 6:28 pm | |
| Jen tak jsem se díval na oblohu a najednou na mě Hikari bafla, lekl jsem se, ale nedal jsem to znát, navíc se na mě nalepila, normálně bych každého praštil, ale tohle byla Hikari, tohle jsem si nechal líbyt. Jelikož jsem se nemohl pohnout, začal jsem pomalu klesat pod hladinu i s Hikari. | |
|
| |
Mizuharu Hikari Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Mon Mar 05, 2012 6:34 pm | |
| "Heh? Ryuu-chan.." podivila jsem se, trošku jsem se nejistě usmála a pustila ho. *Žádný pohlavek.. nic?* pomyslela jsem si. Zrudla jsem a raději se potopila. *Po to s tebou je?* ptala jsem se sebe. Poplavala jsem hlouběji a snažila se nějak zchladnout. Po krátké chvilce mi zase došel vzduch a tak jsem nechala, abych tělo vyplavalo samo díky tomu, že v sobě mám ještě nějaký ten mrtvý vzduch. | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Mon Mar 05, 2012 6:40 pm | |
| Hmmm. Podívám se jak se potopí a pak plavu kolem lodě k přídi, tam se chytnu kotvy a ''šplhám'' po ní dolů, zkouším si, jak hluboko a jak dlouho můžu vydržet pod vodou. Hikari jsem neiděl a tak jsem zavřel oči a jen se soustředil na držení řetězu a zadržování dechu. Za nějakou tu dobu se na hladině vody objevily první bubliny, ale pořád jsem se nevynořoval. | |
|
| |
Mizuharu Hikari Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Mon Mar 05, 2012 6:48 pm | |
| Když jsem se vynořila a nikde neviděla Ryuua, začala jsem panikařit. Potopila jsem se a dívala se ve vodě. Oči si za chvilku zvykly, ale Ryuua jsem pořád nikde nezpozorovala. "Gua??" ozvalo se, když jsem se na něho pokusila zavolat ve vodě. Nic nikde nikdo. Nakonec jsem se vynořila a čekala, až se vynoří. Doufala jsem, že se vynoří... | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Mon Mar 05, 2012 7:23 pm | |
| Ještě nějakou dobu jsem zadržoval dech, pak už jsem to nevydržel a odrazil jsem se od dna. Plaval jsem nahoru a přitom na hladině mohly být vydět bubliny. Najdnou jsem se vynořil přímo před Hikari. ,,Uááá...'' Snažil jsem se popadnout dech a zhluboka dýchat. Podíval jsem se na její výraz a pak jsem řekl. ,,Promiň, jestli jsem tě vylekal.'' Usmál jsem se na ni a držel jsem se na hladině. | |
|
| |
Mizuharu Hikari Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Mon Mar 05, 2012 7:33 pm | |
| "Uhm..." pousmála jsem se na něj. Opřela jsem se zády o loď a jen tak se na něho dívala. Nic jsem nechtěla říkat. Hlavně jsem ani nevěděla co říkat. Tak jsem si ho prohlížela, jak je s plavkách a tak. "Hmmm...sluší ti to Ryuu!" řekla jsem po chvilce přemýšlení a vesela se na něj zašklebila. | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Tue Mar 06, 2012 7:05 pm | |
| ,,Co?... A aha...Díky.'' Řekl jsem truchu nervozně a pak jsem si ji prohlédl. No každopádně musím uznat že je hezká. Pomyslel jsem si a přitrouble jsem se usmál. Pak jsem rychle zavrtěl hlavou, abych si ji vyčistil. Mile jsem se na ni usmál a pak jsem prohlásil. ,,Tobě to taky sluší.'' | |
|
| |
Mizuharu Hikari Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Tue Mar 06, 2012 7:10 pm | |
| Celý jsem zrudla a zmohla se jen na nejistý úsměv. "Uhm... nevylezeme už?" řekla jsem po chvilce ticha. Začala mi být zima. Podívala jsem na nebe. Začínalo se stmívat. *Měla bych udělat večeři.* Pomyslela jsem si a začala šplhat po žebříku na loď. | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Tue Mar 06, 2012 7:16 pm | |
| ,,Uhm....Dobře...Dobře..'' Připlaval jsem ke kotvě a chytl jsem se řetězu, vyšplhal jsem po něm a pak jsem nahoře přešel po palubě. Usušil jsem se a pak jsem se oblékl. Vzal jsem si své katany a šel jsem na palubu, tam jsem pokračoval ve svém tréninku. Zvolal jsem jméno techniky a sekl jsem jednou katanou do vzduchu, malá energetická ''střela'' vyletěla proti obloze, ale byla příliš malá, to budu muset ještě dotrénovat. Pořád trénuju dál a přitom se trochu rozhlížím kolem sebe. | |
|
| |
Mizuharu Hikari Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Tue Mar 06, 2012 7:22 pm | |
| Vylezla jsem po žebříku a zabalila se do ručníku, co jsem si položila někde na zábradlí. Vlezla si do kajuty a oblékla se. Po té jsem zamířila zase rovnou do kuchyně a začala kuchtit. Na stůl jsem předem nachystala talíře a příbory. Naskládala skleničky a položila na stůl vodu. Musela jsem jídlo nechat chvilku vařit, takže jsem si na chvilku sedla a začetla se do knihy. | |
|
| |
Seiken D. Kategama Pirát
Poèet pøíspìvkù : 106 Join date : 03. 02. 12 Age : 29
| Předmět: Re: Flying Jackson Thu Mar 08, 2012 6:35 pm | |
| Vzbudím se a vyjdu na příď lodi zavolat na ty dva co se koupi. Už je totiž nejvyšší čas vyplout z tohohle ostrova. Jetě ale musíme počkat než dojde ta žena z té hospody. Snad ještě dnes dorazí. " Hej vy dva. Polezte nahoru " Já jdu zatím nachystat vše potřebné k vyplutí a pak vyhlížím zbývajícího člena posádky. | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Thu Mar 08, 2012 6:39 pm | |
| Ještě chvilku jsem trénoval a pak jsem vrátil katanu zpět do pochvy. Ve vzduchu jsem ucítil vůni jídla. Můj žaludek se taky ozval a tak jsem zamířil do kuchyně. Za dveřmi kuchyně bylo ticho. Sáhl jsem na kliku a otočil s ní. Otevřel jsem dveře a vešel dovnitř. Viděl jsem Hikari jak si čte. Pousmál jsem se na ni a přisedl si k ní. "Co to čteš?" zeptal jsem se a stále se díval na ni. Dal jsem si nohu na nohu a položil kolen na stůl. Opřel hlavu o dlaň a čekal na odpověď. | |
|
| |
Airisu Kureijī Pirát
Poèet pøíspìvkù : 25 Join date : 01. 03. 12
| Předmět: Re: Flying Jackson Thu Mar 08, 2012 7:00 pm | |
| Doběhla jsem ke kapitánovi a udýchaně se předklonila, chvíli jsem mlčela a snažila se nadechnout. Když se mi konečně podařilo dostat aspoň kousek vzduchu do plic narovnala jsem se. "Omlouvám se" Na víc jsem se momentálně nezmohla. Kličkovat mezi ostatníma až do přístavu nebylo něco co bych dělala každý den. | |
|
| |
Mizuharu Hikari Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Thu Mar 08, 2012 7:21 pm | |
| Slyšela jsem nějaké kroky, ale nedávala jsem jim pozornost. Věnovala jsem se teď knížce. Pak se otevřeli dveře a vešel Ryuu. Podívala jsem se na něj a věnovala mu milí úsměv. Uslyšela jsem otázku. "Uhm.. jen takovou dobrodružnou příhodu několika přátel," řekla jsem a založila knihu. "Máš hlad?" zeptala jsem se zase já. Otočila jsem se k němu a podívala se na něj. | |
|
| |
Seiken D. Kategama Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Thu Mar 08, 2012 8:34 pm | |
| Podívám se na Airisu, která zrovna přišla. " Právě včas. Vyplouváme. Prosím nastup si. " Počkám než nastoupí a vyhodím kotvu a odvážu lano. Už stačilo jen napnout plachty což jsem udělal a čekala nás cesta na Little Garden. Log Pose už byl totiž nastaven a každý věděl co dělat. Šli jsme se najíst do kuchyně. Hikari totiž začala vařit jídlo. | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Fri Mar 09, 2012 8:41 pm | |
| "Hmmm..." pousmál jsem se na ni. "Ehm.. no trošku.." přiznal jsem se. Začal jsem být nějaký stydlivý. Začervenal jsem se a podíval se na ni posebným pohledem. Doufal jsem, že pochopí z mého pohledu a nebudu muset nic říkat. Narovnal jsem se. Stále jsem ji nespouštěl z pohledu a stále jsem se na ni kulišácky usmíval, možná i šklebil, ale to jsem nevěděl jistě. | |
|
| |
Seiken D. Kategama Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Sat Mar 10, 2012 9:17 pm | |
| Konečně připlouváme k Little Garden. " Země na obzoru, budete zřejmě Little Garden, ale dávejte pozor vypadá jako prehistorickej ostrov. Skrz něj vede řeka takže tam zakotvíme. " Plujeme tedy k ostrovu a dostaneme se až ke vstupu do řeky. Proplujeme řekou až do poloviny ostrova kde vyhodíme kotvu a zřejmě se tu nějakou dobu zase zdržíme. | |
|
| |
Kumasuke Ryuuga Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Mon Mar 12, 2012 4:14 pm | |
| Najím se a poděkuji Hikari za to báječné jídlo. Pak výjdu na palubu a vytasím jednu ze svých katan, vyřknu název techniky a seknu katanou. Malá energetická střela vyletí z mého ostří, zkusím to tedy znovu. Tentokrát vyletí větší množství energie. Trénuju tak ještě dlouho a nakonec techniku dostanu na požadovanou úroveň. Pak přijdu na příď a hledím na ten ostrov, možná se tam půjdu podívat. | |
|
| |
Nagadir Mariňák
Poèet pøíspìvkù : 114 Join date : 10. 02. 12 Age : 35
| Předmět: Re: Flying Jackson Mon Mar 12, 2012 4:53 pm | |
| Místní kmen lidojedů Skupinka co nenápadně pozorovala loď dostala zprávu o plánu vůdce kmene, společně s tím se k nim připojili další lidé. Protože na palubě zaregistrovali mladého muže rozhodli se ho odlákat, proto vypustili pterodaktyla. Ten se okamžitě vznesl a zamířil si to rovnou k Ryuugovi, přímo na něj nezaútočil ale jen kolem něj několikrát nebezpečně blízko proletěl a klapl po něm zobákem. Jelikož se neustále pohyboval nebyl cílem který by se dal lehce zasáhnout. | |
|
| |
Mizuharu Hikari Pirát
| Předmět: Re: Flying Jackson Mon Mar 12, 2012 6:45 pm | |
| Uklidila jsem po Ryuugovi nádobí a umyla je. Tak jsem zašla zpět do své kajuty a na chvíli si lehla. Na stole jsem uviděla knížku a tak jsem ji ihned vzala do rukou a začala si číst. Nějakou dobu jsem si četla a pak vyskočila na nohy, položila knížku zpět na stolek a vyšla na palubu. Tam uviděla Ryuugyho a zůstala ho pozorovat. Upřena o zábradlí jsem si začala něco brblat. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Flying Jackson | |
| |
|
| |
| Flying Jackson | |
|