One Piece text rpg cz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Piece text RPG

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Flying Jackson

Goto down 
+2
Kumasuke Ryuuga
Seiken D. Kategama
6 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Poèet pøíspìvkù : 106

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyFri Feb 10, 2012 4:14 pm

Flying Jackson 6aa46a4699766ffab1ab51c8294dab81

Jméno lodi: Flying Jackson
Kapitán : Seiken D. Kategama
Tip lodi: Galeona.
Vlajka lodi:

Flying Jackson Pirate11
Popis lodi: Loď je typu Galeona s vylepšenou konstrukcí, aby vydržela nárazy do tvrdých objektů a útoky děl. Uvnitř lodi jou určité místnosti k různým věcem. Je to něco jako domov pro posádku. Muži mají společnou kajutu a ženy mají pro sebe zvlášť svojí s vanou a jejich vylepšeními. Mužská Kajuta vypadá normálně, pokud si jí však nějaký člen posádky nezařídí po svém. Je tu také jídelna s kuchyní v jedné místnosti. Na palubě je kormidlo, kterým se řídí celá loď. Loď má celkem pěkné plachty se znakem pirátské posádky. Plachty byli totiž vyměněny za nové.
Posádka: Seiken D. Kategama (Kapitán), Kumasuke Ryuuga (Šermíř), Mizuharu Hikari (Kuchařka), Jana Sakazuki (Navigátorka)
Jméno posádky: Icemani.

Naposledy upravil Seiken D. Kategama dne Mon Feb 27, 2012 4:26 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyFri Feb 10, 2012 11:01 pm

Konečně se nacházím na své lodi a vypluji z přístavu v Loguetown. Mířím přímo na ostrov Goa, je to odsud celkem daleko ale tuhle plavbu jistě zvládnu. Přeci se mi snad nic nestane na první plavbě aspoň doufám a taky řídím loď po celou plavbu. Při plavbě to sice trochu víc houpe protože je moře trochu neklidné a loď trochu naklání vlny ale stabilizuje se což je dobře. Po nějakém čase konečně vidím už ostrov Goa, ale já nepluju k přístavu. Naopak já mířím někam mimo město a přístav a tak vyhodím kotvu někde na jiné části ostrova. Už jsem ale unavený a na lodi nakonec usnu na nějakou dobu. Aspoň se do rána dobře prospím a budu mít dost energie na hledání zvláštních věcí na tomto ostrově.
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyMon Feb 13, 2012 8:09 pm

Společně s mým novým parťákem Ryuugou jsme konečně vstoupily na loď a já jsem vytáhl kotvu. Zavedl jsem Ryuugu ke kormidlu a řekl jsem. " Prosímtě řiď správně tuhle loď až do Baratie. Sice nejsem navigátor, ale vím kterým směrem Baratie je tak tam můžem plout. Tady máš kompas a já se mezitím přesunu na příď a budu pro naše vlastní bezpečí trénovat svoje schopnosti. " Jdu teda k přídi lodi a začnu trénovat svoje schopnosti Kori Kori. Je to poněkud těžké ovládat toto ovoce, ale já to dokážu. Sice se to ovládá špatně, ale zdá se že mám jakési vlohy k tomuto ovoci. " Ice Sword " A vytvořím pěknej ledovej meč, ale musím trénovat i na jinačí věci než jen tohle a tak trénuji tvorbu všelijakých zbraní a pomůcek.
Návrat nahoru Goto down
Kumasuke Ryuuga
Pirát
Pirát
Kumasuke Ryuuga

Poèet pøíspìvkù : 23

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyMon Feb 13, 2012 8:21 pm

,,Můžu to zkusit.'' Odpovím mu a zamyslím se nad tím co říkal. Vytáhnu kotvu. Pak ale překdu k zádí a vyjdu po schodech. Stoupnu si za kormidlo a konečně vyplujeme. Jen tak si tam stojím a občas upravím směr, přitom si pozpěvuju veselou písničku na zvednutí nálady. Ani mě nenapadlo říct mu že jsem nikdy za kormidlem nestál. Prostě plujeme za svím novým cílem.
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyTue Feb 14, 2012 3:45 pm

Já trénuju jak nejlépe můžu svoje ďáblovo ovoce a nějak tomu přicházím na kloub, ale ty složitější útoky jako je například Ice Cannon a tak dále mi potrvaj trochu déle a tak trénuju všechny možný formy věcí jako například normální meč z ledu, oštěp a další. Po dlouhé době a plavbě někdy i za bouřky jsme se bezpečně dostali k velmi známé restauraci jménem Baratie. Nejdříve bychom se mohli najíst a pak se teprve porozhlíželi po nějakém kuchaři nebo kuchařce. Však ale musí také jít, nechce se mi zas jít proti někoho vůli. Když dorazíme k Baratii tak řeknu Ryuugovi ať zastaví a vyhodí kotvu. Po tom co jsme dobře zaparkovali jsem jako první vystoupil z lodi a měl dostatek pěněz, abychom si mohli dát dobré jídlo. " Tak pojď Ryuugo. Čeká nás konečně dobré jídlo "
Návrat nahoru Goto down
Kumasuke Ryuuga
Pirát
Pirát
Kumasuke Ryuuga

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyTue Feb 14, 2012 4:26 pm

Po dlouhých hodinách na moři jsem konečně zahlédl náš cíl, plovoucí restauraci Baretie. Pluli jsme přímo k ní. Občas jsem se podíval jak Kategama trénuje, ale nijak zvlášť mě to nezajímalo. Když jsme připluli k restauraci, vyskočil jsem z lodi s lanem a přivázal jsem ji, pak jsem uvázal ještě druhé lano a loď byla bezpečně přivázaná. V tom se ozval můj žaludek a řekl jsem: ,,Jo jídlo by bodlo.'' Usmál jsem se a čekal jsem jestli půjde první.
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyTue Feb 21, 2012 7:31 pm

Tak konečně jsme zase na lodi, je příjemné mít ten vánek ve větru. Měli bychom si zajistit už toho navigátora popřípadě navigátorku. Něco mi říká že asi bude na Goa. Pokud budeme mít smůlu tak si udělat zastávku ještě v Loguetownu a pak jed na Grand Line. " Tak vyrážíme na ostrov Goa. Vpřed za novým dobrodružstvím " Pronesu a začnu si procvičovat své techniky. Postupem toho času takové ty základní umím i když neumím nějaké speciální a těžké jako je třeba ledová lavina a podobně tak to nevadí. Nevím zdali bych s tím porazil mariňáky, ale jednou to vyzkoušet musím.
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

Poèet pøíspìvkù : 30

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyTue Feb 21, 2012 7:48 pm

"Hai!" usmála jsem se na kapitána a pomalu se sebrala do podpalubí a začala si vybalovat ve své kajutě. Vše jsem si pečlivě urovnala a zavřela za sebou .Usmívala se celou cestu až do kuchyně. Tam se můj úsměv ještě více rozšířil. "Juchú! Pojď do toho holka!"vyhecovala jsem se a pustila se do umývání surovin a začala vařit. Hlavní chod byl hotov. Teď jsem se chystala na dezert. Smíchala jsem rýžovou mouku a vodu a udělala malé kuličky. Dala je do vody a uvařila. Pak je napíchla na špejli a polila omáčkou. Naservírovala to všchno na talíře a byla připravena podávat.
Návrat nahoru Goto down
Kumasuke Ryuuga
Pirát
Pirát
Kumasuke Ryuuga

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyWed Feb 22, 2012 2:35 pm

Odvázal jsem loď a rychle na ni nastoupil. Přešel jsem k zádi a tak jsem vyšel po schodech. Okamžitě jsem si stoupl za kormidlo a chvíli jsem nechával loď, ať se sama vzdaluje od restaurace. Když byla dostatečně daleko, tak jsem otočil kormidlem a tím i celou lodí. Pak jsem přešel ke stěžni a pak jsem si zavolal Kategamu. ,,Pomoz mi je dát dolů.'' Ukázal jsem na plachty a pak jsem přešel k jednomu lanu a tahal jsem plachty dolů. Když jsme to měli hotové, vrátil jsem se za kormidlo a upravil jsem kurz lodi, pluli jsme teď do mého rodného města, které se jmenuje Goa.
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyWed Feb 22, 2012 3:46 pm

Nějakou dobu trénuju a samozřejmě jsme pomohl před vyplutím Ryuugovi s plachtami a vyrazili jsme. Po nějaké době nás Hikari zavolala k jídlu a tak jsme se šli najíst. Když jsme to snědly tak jsem poděkovat za jídlo. " Děkuji Hikari, vaříš mistrovsky " A šel jsem dál trénovat. Po pár hodinách trénování jsme si šel na chvíly lehnout a spal. Když jsem se probudil už jsme byly poblíž ostrova Goa kde jsem získat ďáblovo ovoce. " Vyvolává to vzpomínky " Když připlujeme do přístavu tak přivážu loď k molu a pak seskočím z lodi a řeknu " Jdu se porozhlídnout kolem, jestli chcete tak se tu můžete také porozhlédnout. Za pár hodin se tu setkáme " A vyrazil jsem směrem do města.
Návrat nahoru Goto down
Kumasuke Ryuuga
Pirát
Pirát
Kumasuke Ryuuga

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyWed Feb 22, 2012 5:37 pm

Poděkoval jsem Hikari za jídlo, které bylo velmi dobré. Zatím už jsme byli v přístavu a tak jsem uvázal loď. Přišel jsem k hikari a tázavě jsem se na ni podíval. ,,Chceš se trochu porozhlédnout po mém domovském městě?'' Přátelsky jsem se na ni usmál. ,,Budu ti klidně dělat ochranku.'' Úsměv se mi ještě rozšířil a pak jsem vystoupil z lodi a čekal jsem, že Hikari bude tak zvědavá, že neodolá a půjde za mnou.
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyWed Feb 22, 2012 5:39 pm

Naservírovala jsem v rychlosti jídlo na stůl a nechala kapitána a Ryuugyho se najíst. Pak jsem se zazubila, když mě pochválil Kategama. Uklidila jídlo, něco zabalila a utřela stůl. Šla zpět do své kajuty a převlékla se do pyžama. Hupsla do postele a co nevidět usnula. Pěkně se mi spalo. Ráno se časně vzbudila, a přichystala nějakou svačinu a naskládala ji do tašky. Teď jsem byla připravena i servírovat jídlo někde mimo své teritorium. "Hai!" řekla Kategamovi a vyskočila z lodě. Šla hledat někoho... kdo by u nás mohl zastávat funkci navigátora. Pak zaslechla Ryuuga a promyslela jeho nabídku. "Určitě!Díky..." řekla a nechala se jím vést.
Návrat nahoru Goto down
Jana Sakazuki
Pirát
Pirát
Jana Sakazuki

Poèet pøíspìvkù : 8

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptySun Feb 26, 2012 3:55 pm

Před vstupem na loď jsem si vzala z domu nějaké oblečení do baťůžku a mapy s knihama, když mi můj kapitán řekl k obrácené hoře, tak jsem se jen pousmála. "Kapitáne k obracené hoře je to na Jihovýchod" Pousmála jsem se a šáhla si na baťoh " máte pěknou loď, ale kam bych si mohla hodit věci?
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptySun Feb 26, 2012 4:07 pm

Přišla jsem blíže k Ryuugovi a dívala se jak spí. *Vypadá celkem neškodně...* pomyslela jsem si. Odhrnula mu pramen vlasu z obličeje, přičemž se asi vzbudil. Takže jsem šla raději za Janou, aby se na mě moc nezlobil. "Smím tě dovést do tvé kajuty?" zeptám se a mile se na ni usměji. Byla jsem ráda, že jsem našli navigátora. "Tak co? Vybrala jsi něco, na co máš chuť?" podívala jsem se na ni zvědavě.
Návrat nahoru Goto down
Kumasuke Ryuuga
Pirát
Pirát
Kumasuke Ryuuga

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptySun Feb 26, 2012 4:20 pm

Ucítil jsem něco na obličeji, a tak jsem automaticky plácl na to místo. Pak jsem vyskočil na nohy a jen jsem vykulil oči. ,,Co je?!'' Vytasil jsem jednu ze svých katan a rozhlížel jsem se kolem. Pak jsem ale katanu schoval a uklidnil jsem se, pořád jsem ale nevěděl co to bylo. Odvázal jsem loď a nechal jsem ji vzdálit se od přístavu, pak jsem došel za Kategamou a poprosil jsem ho o pomoc. Spolu jsme šli napnout plachty. Pak jsem šel ke kormidlu a obrátil jsem loď, čekal jsem jestli mi někdo dojde pomoct s kurzem.
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptySun Feb 26, 2012 4:27 pm

Pomohl jsem Ryuugovi se vším co potřeboval. I napnout plachty. Pak jsem šel na příď lodi a začal trénovat mnohem těžší techniky. Musím zesílit, abych dokázal svoje kamarády ochránit. Zkouším mnohem silnější techniky jako je Ice Bazooka, ledový gejzír a tak dále. Prostě techniky na mnohem větší úrovni. Než dojedem na Grand Line, tak to chvíly potrvá. Mezitím se tomu budu věnovat. " Tak jedeme na Grand Line. Do nepředvítalelného moře. " Po tom co to řeknu už se jen věnuju tréninku dokud po mě někdo něco nebude chtít. Popřípadě mě třeba zavolá Hikari k jídlu nebo bude potřebovat někdo s něčím pomoc.
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptySun Feb 26, 2012 8:59 pm

Zavedla jsem Janu do její kajuty, chvilku jsem si s ní povídala a pak ji nechala si odpočinou a vyšla z kajuty ven. Znovu jsem se podívala na recept, který si vybrala a pousmála se. Zamířila ihned do kuchyně a v rychlosti uvařila. Pak jsem šla trénovat. Musela jsem přeci alespoň trošku zesílit. Vyskočila na palubu a našla si bezva místo někdy vzadu. Začala jsem jen tak kopat do prázdna. Chtěla jsem vyzkoušet hlavně svoji výdrž a tak. Pak jsem ucítila vůni. Jídlo by mělo být hotové. "Wua...." (písk) zapískala jsem na prsty. " Icemani ... JÍÍDLO !" řekla trošku silnějším hlasem, ale zase né tak moc, abych si vyřvala hlasivky. Vrátila se rychle do kuchyně a začala servírovat, jak všichni usedli ke stolu.
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptySun Feb 26, 2012 9:20 pm

Když trénuju tak uslyším hlas Hikari jak volá jídlo a já si řeknu " Meshi Meshi " A podívám se na ostatní a řeknu " Pojďte se najíst, Hikari jistě uvařila nějakou svojí specialitu. Nádherně to voní. " Jdu za Hikari nahoru do kuchyně odkud vychází ta příjemná vůně. Otevřu dveře od kajuty a vstoupím. " Zdá se že jsem tu první " Posadím se na židly a čekám na jídlo a ostatní. Voní to opravdu báječně. Tohle jídlo mě nasytí i dodá energii.
Návrat nahoru Goto down
Mizuharu Hikari
Pirát
Pirát
Mizuharu Hikari

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptySun Feb 26, 2012 9:42 pm

Začala jsem aranžovat jídlo na talíře, misky a tak dále. Všimla jsem si, že přišel kapitán. "Ehm..hai.." přikývla jsem. Naklonila jsem hlavu na jednu stranu a mile se na kapitána usmála. "Tak.. co jste za tu chvilku dělal?" zeptala jsem se ho. "Snad jsem to nějak nezkazila.." řekla jsem potichu a začala váhat, jestli je jídlo dostatečně okořeněné. Poplácala jsem se po tvářích. *Nebuď zase taková srabotka..!* řekla si. Tak a měla jsem všechno hotové, snažila jsem se na sebe být hrdá. Teď se čekalo jen na ty dva.
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptySun Feb 26, 2012 9:49 pm

Podívám se na Hikari, která připravuje talíře, ale zatím je nerozdává. Čekáme totiž na ty dva ještě no. " Já jsem jen chvilku trénovat. Musím přece zesílit,aby nás nikdo neporazil a neublížím nikomu z vás. To je moje povinost chránit svojí posádku a přátele. " Opřenej rukou o židli zatím co na ní sedím toto řeknu Hikari. Teď ještě samozřejmě čekáme na ty dva. Jana si šla vybalit a Ryuuga je u kormidla. Zavolám " Ryuugo, nemusíš být u toho kormidla pořád. Nic se za tu chvilku nestane. Moře je dneska podezřele klidné takže nemusíš mít obavy, pojď se najíst. Jano ty taky se pojď prosímtě najíst až si vybalíš svoje věci. "
Návrat nahoru Goto down
Jana Sakazuki
Pirát
Pirát
Jana Sakazuki

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyMon Feb 27, 2012 5:29 am

Po té co jsem byla zavedena do své kajuty, jsem byla lehce překvapená. Další dívka v posádce byla velice příjemná, myslela jsem si že tohle budou dobré dny. Vybalila jsem si věci a první co jsem si neuložila byla kniha o Grand Line a obrácené hoře. Byla to knihá s všeobecnými poznatky tak jsem si jí vzala a šla na jídlo. Přišla jsem k nim a pousmála se. Sedla jsem si kousek od Seikena " Promiňte že mi to tak trvalo " Dívala jsem že se ještě jídlo nerozdává a na další členy nebo spíš člena se čeká, tak jsem si dala knihu na stůl a začala studovat.
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyMon Feb 27, 2012 8:57 am

Jak vidím tak dorazila jako další Jana. Teď už jen aby došel Ryuuga a můžeme začít podávat jídlo. Už jsme celkem daleko od ostrova Goa. Tímhle tempem a klidným mořem se tam dostaneme brzy. Avšak Grand Line nesmíme podceňovat. Tam jsou vlny a počasí nepředvítalené jak jsem slyšel takže si musíme dávat pozor. Ale my to překonáme a dostaneme se blíže k e svému snu. Otočím se na Janu a řeknu " V pořádku. Teď ještě zbývá aby došel Ryuuga. "
Návrat nahoru Goto down
Jana Sakazuki
Pirát
Pirát
Jana Sakazuki

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyMon Feb 27, 2012 9:12 am

V posádce jsme teda 4? A nebojíte se kapitáne že ve 4 překonat Grand Line je nesmysl? Nechcu vám nijak zkazit večeři, ale podle mě by jsme měli projet více ostrovů v East Blue, než pojedeme na Obrácenou horu a nabrat další členy, přeci jen 4 členové jsou málo, chtělo by to někoho kdo umí s dělem umí tu někdo? Sice jsem navigátor, ale orientuju se hlavně v počasí a směru, takže se moc nezaměřuji na boj, ale pokud budu dobře trénovat, tak můžu jen doufat " Pousmála jsem se a podívala se opět do knihy a četla si, V hlavě jsem si pomyslela že obrácená hora bude zajímavá proud co teče nahoru, je jeden z nezvyklých nelogických věcí, doufám že tomu příjdu na kloub
Návrat nahoru Goto down
Seiken D. Kategama
Pirát
Pirát
Seiken D. Kategama

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyMon Feb 27, 2012 9:21 am

Podívám se na ní a s klidem jí odpovím. " Netrap se tím. Na ostrovech v East Blue jsme už byli. V Goa dokonce dvakrát. Teď je další zastávka obrácená hora. Tady není moc ostrovů a proto musíme vpřed. Z Loguetownu jsem vyrazil já, na Goa jsem potkal Ryuugu. Další zastávka kam jsme přijeli byla Baratie, kde jsme potkali Hikari a pak se vrátily ještě jednou do království Goa a našli tebe. Jsem si jist že na Grand Line je spousta dalších ostrovů a někoho najdeme. Takže si nemusíš dělat starosti. Když narazíme na nějaký piráty tak se s nima vypořádáme ručně a ne pomocí děl. Takže prozatím plujeme k obrácené hoře. Mimochodem tady máš Log Pose. Podle toho nás budeš moct navigovat k dalšímu ostrovu. Aktivuje se až když se dostaneme na Grand Line. " Řeknu a sundávám si Log Pose z ruky a předávám ho Janě.
Návrat nahoru Goto down
Jana Sakazuki
Pirát
Pirát
Jana Sakazuki

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson EmptyMon Feb 27, 2012 9:59 am

Pousmála jsem se " Díky zrovna jsem se chtěla zeptat jestli jeden máš" Log Pose jsem si dala na ruku a podívala se na něj. " Ta tvoje zvláštní schopnost, to je Ďáblovo ovoce ? Kde si ho získal? A jak si ho vlastně získal?
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Flying Jackson Empty
PříspěvekPředmět: Re: Flying Jackson   Flying Jackson Empty

Návrat nahoru Goto down

Flying Jackson
Strana 1 z 4Jdi na stránku : 1, 2, 3, 4  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
One Piece text rpg cz :: Info :: Ostatní :: Lodě-
Přejdi na: