One Piece text rpg cz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Piece text RPG

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Marine bitevník-kapitán Saotome

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Tsubasa
Mariňák
Mariňák
Tsubasa

Poèet pøíspìvkù : 17

Marine bitevník-kapitán Saotome Empty
PříspěvekPředmět: Marine bitevník-kapitán Saotome   Marine bitevník-kapitán Saotome EmptySat Apr 07, 2012 3:08 pm

Jméno lodi: Nemá jméno
Kapitán : Dočasným kapitánem je Tsubasa Saotome
Tip lodi: Marine bitevník
Vlajka lodi: Marine bitevník-kapitán Saotome Marine
Popis lodi: Na lodi se nachází nekolik kajut pro posádku, dále je zde kapitánova kajuta a kuchyně. Na lodi je 12 děl, z každé strany lodě 6. Loď má tři stěžně s vlajkami, na zadní vlajce je napsáno číslo 77.
Marine bitevník-kapitán Saotome Marine_77th_Branch_Ship
Posádka: Kromě dočasného kapitána se na lodi nachází 20 Marine vojáků.
Jméno posádky: Nemá jméno
Návrat nahoru Goto down
Tsubasa
Mariňák
Mariňák
Tsubasa

Poèet pøíspìvkù : 17

PříspěvekPředmět: Re: Marine bitevník-kapitán Saotome   Marine bitevník-kapitán Saotome EmptySat Apr 07, 2012 3:29 pm

Vyšel jsem na palubu a rozhlédl jsem se. Porozhlédnu se po palubě a napočítám dost lidí. Doufal jsem že velet ještě dlouho nebudu, ale co už.Pomyslím si a porozhlédnu se. ,,Tak jo odvažte loď a skaste plachty, můžeme vyrazit!'' Zařval jsem tak, aby to všichni slyšeli. Znovu se porozhlédnu a čekám, jestli ke mě přijde nějaký voják a informuje mě přesněji.
Návrat nahoru Goto down
Azrael
Shichibukai
Shichibukai
Azrael

Poèet pøíspìvkù : 295

PříspěvekPředmět: Re: Marine bitevník-kapitán Saotome   Marine bitevník-kapitán Saotome EmptySun Apr 08, 2012 3:38 pm

Přiběhl navigátor a zasalutoval novému kapitánovi. Kapitáne jmenuji se Lawson a jsem navigátor téhle lodi. Fleet Admirál mě pověřil abych vám řekl podrobnosti k vaší misi. Bylo zpozorováno několik pirátských posádek projíždějících přes Whiskey Peak. Marináci proto potřebují udržet situaci pod kontrolou. Proto posílají zkušenější mariňáky aby veleli na strategických pozicích. Vás poslali na Drum jako velitela místních obraných sil. Kdyby jste měl nějaké otázky můžete se zeptat. Během týdne by jsme měli být na místě. znovu zasalutoval a vrátil se ke kormidlu.
Návrat nahoru Goto down
https://newworld.forumczech.com
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Marine bitevník-kapitán Saotome   Marine bitevník-kapitán Saotome Empty

Návrat nahoru Goto down

Marine bitevník-kapitán Saotome
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Marine bitevník- Kapitán Neuro
» Marine HQ
» Marine News

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
One Piece text rpg cz :: Info :: Ostatní :: Lodě-
Přejdi na: