One Piece text rpg cz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

One Piece text RPG

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Masarova Loď

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Poèet pøíspìvkù : 34

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyMon Mar 12, 2012 5:23 pm

Masarova Loď Ghost-ship-series-full-moon-rising

Jméno lodi:

Moon Shine

Kapitán :

Rokujin Masaru

Tip lodi:

Větší pirátská loď.

Vlajka lodi:

Masarova Loď Masaru10

Popis lodi:

Po mensších opravách děr v lodi se opět dá používat. Plachty byly natřeny na normální barvu společně s vlajkou, která byla pozměněna.
Má pár pokojů uvnitř pro nějaké budoucí členy posádky. Dále kuchyň a dokonce i sklad.

Posádka:

Rokujin Masaru.

Jméno posádky:

Nemám posádku zatím.

Naposledy upravil Rokujin Masaru dne Tue Mar 27, 2012 4:21 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru Goto down
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyMon Mar 12, 2012 5:26 pm

Na své lodi už nějakou tu chvilku jedu a prozatím mi počasí ve West Blue přeje. Ale stále nevidím ostrov Ilusia kde je má předposlední zastávka před Grand Line.
Návrat nahoru Goto down
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyTue Mar 13, 2012 5:04 pm

Po dost dlouhé době na lodi a nárazech vln do lodi jsem se konečně přibližoval k ostrovu Ilusia. Nehodlal jsem však plout do přístav. Chtěl jsem plout k ruinám které najdu mimo město. Odtamtud se vydám ho prozkoumat. Snad projdu dalšími zkouškami co si na mě osud přichystá. Sice ta předchozí jeskyně byla až moc podivná, ale neporazila mě. Nevadí že jsem ten poklad nezískal však on tam pořád je. Jen je ta místnost zatopená. Někdy se tam vrátím a získám ho. Vyhodím kotvu u ostrova a vemu si nějaké jídlo na cestu. Vydám se k ruinám.
Návrat nahoru Goto down
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyTue Mar 27, 2012 4:24 pm

Pluju se svou lodí když konečně mám danej správnej kurz. Na chvíly nechám kormidlo kormidlem a jdu si pro barvu. Jakmile najdu barvu tak si vytvořím svůj vlastní pirátskej znak a namaluju ho samozřejmě i na plachty, aby šel dobře vidět. Pak zas barvu uklidím a jdu opravit těch pár děr. Když se i po opravách vrátím ke kormidlu zjistím že jsem zahnul jaksi trochu doprava, ale to doženu a narovnávám lod. Moc se toho nestalo ani moc jsem z kurzu neušel a tak mířím na obrácenou horu. Škoda že jsem sám, bude to pro mě velmi obtížné ji jako jedinej zdolat. U obrácené hory si ani neodpočinu jak budu muset všechno dělat jen já.
Návrat nahoru Goto down
Azrael
Shichibukai
Shichibukai
Azrael

Poèet pøíspìvkù : 295

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyFri Mar 30, 2012 5:50 pm

Bouře se rychle řítila k Masarově lodi. Nesla s sebou velké vlny dosahující obrovských rozměrů. Ozývali se hromy a záblesky blesků. První vlna udeřila do trupu lodi. Celou lodí to otřáslo a posléze se i trocha vody nařinula do podpalubí. Další vlna se nezadržitelně blížila.
Návrat nahoru Goto down
https://newworld.forumczech.com
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyFri Mar 30, 2012 5:53 pm

Pořádně jsem chytil kormidlo a snažil se s lodí manévrovat abych se vyhnul vlnám to se mi však nepodařilo po tom co jedna udeřila do lodi a už se blížila i druhá. Vzal jsem tedy zapalovač a nohou jsem držel kormidlo. Škrtl jsem a plamínek se oběvil. Soustředil jsem se na větší rozšíření plamenu kterým jsem poséze vypustil na přibližující se vlnu.
Návrat nahoru Goto down
Azrael
Shichibukai
Shichibukai
Azrael

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyFri Mar 30, 2012 6:27 pm

Mladík se snažil zastavit vodu ohněm avšak síla oceán je mnohonásobně silnější než kterýkoliv oheň. S hlasitým zasičení se jeho oheň uhasil a vlna šplouchla na palubu. Opět se do podpalubí nahrnula voda. Pokud s tím mladík něco neudělá loď se po dalších několika vlnách potopí. V tom se ozvala rána a blesk udeřil několik metrů od lodi. Tentokrát další menší vlna se opět valila na loď.
Návrat nahoru Goto down
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyFri Mar 30, 2012 6:41 pm

Sakra s tím se nedá nic dělat. Nemám moc na odražení moře ale spíš jen na odhazování vody. Vzal jsem kbelík a rychle jsem nabíral vodu do kbelíku a vyhazoval jí z lodi co nejrychleji to šlo. Pravděpodobně se sem dostane ještě více vody tak se snažím co nejvíc když jsem tu sám bohužel.
Návrat nahoru Goto down
Azrael
Shichibukai
Shichibukai
Azrael

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyFri Mar 30, 2012 6:57 pm

Další vlna narazila do lodi až to sní zatřaslo. Kluk sebou musel hodit až spadl dolů do vody v podpalubí. Další vlna už se zase blížila ale byla malá. Do podpalubí se začala zase řinout další voda. Hrálo se tu o vteřiny jak dlouho ten kluk stačí vodu odhazovat.
Návrat nahoru Goto down
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyFri Mar 30, 2012 7:26 pm

Když odhazuju kýbl s bodou tak se loď náhle otřese po další vlně a já padám do vody. Naštěstí díky svým reflexů, se zachytím za horní tyč a tak tak jsem nad vodou ale dělá mi potíže se postavit na nohy. Kýbl mi vypadl z rukou a já si musel nějak poradit abych ho získal zpět. Vzpomněl jsem si že mám na zádech svojí tyč a ta by mi pomohla. Narovnám se a už znova pevně stojím na nohách a použiju svojí tyč abych si dal blíž ten kbelík. Ten po chvilce získám zpět a zase odhazuju vodu pryč.
Návrat nahoru Goto down
Azrael
Shichibukai
Shichibukai
Azrael

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptySat Mar 31, 2012 8:59 am

Ozvala se rána blesku a první stěžeň to schytal. Rozlomil se vejpůl a spadl na loď kde pochroumal zábradlí. Další vlna se přivalila navalila do podpalubí vodu. Poté se přihnal velký vítr. S lodí to díky nestaženým plachtám cloumalo. Masaru teď musel rychle stáhnout plachty nebo ohrozí funkčnost i ostatních stěžnů.
Návrat nahoru Goto down
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptySat Mar 31, 2012 9:04 am

Tak tak se vyhnu příchozí vodě aby mě nezasáhla. Přišel jsem o první stěžeň a musím zachraňovat zbytek. Je to velice stará loď ale nenechám ji padnout. Začnu stahovat co nejrychlejším tempem všechny plachty. " Sakra, kéž bych tu měl nějakýho parťáka. " Řeknu si a po stažení plachet jsem v pohotovosti a zachraňuju co se dá.
Návrat nahoru Goto down
Azrael
Shichibukai
Shichibukai
Azrael

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptySat Mar 31, 2012 7:15 pm

Jak už to tak bývá ke konci bouře se vždycky dostaví ty nejhorší zkoušky. Vlna asi dvakrát větší než ty předchozí narazila do lodi a naplavila do podpalubí vodu. Padpalubí už bylo skoro naplněno vodou.Vítr se opřel do Rokujinova těla div ho nodrmrštil z lodi a nenesl ho sebou jako pírko. Za zhruba dvacet vteřin však vítr přestal a z ničeho nic přestalo pršet. Bylo po bouři
Návrat nahoru Goto down
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptySat Mar 31, 2012 7:19 pm

Když už je konečně po všem tak vezmu zase kbelík a postupně odhazuju vodu z lodě. Když se mi to podaří tak už se začíná i vyjasňovat a to je dobře. Snad už mě dneska nic takového nepotká. Potřebuju k sobě někoho aby mi pomáhal. Je to dřina na lodi pracovat sám. Mít menší loďku třeba poháněnou ovocem by nebylo na škodu. Rychlejší, hbytější a efektivnější. Ale stála by hodně a já už mám jen pár tisíc beli.
Návrat nahoru Goto down
Rokujin Masaru

Rokujin Masaru

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď EmptyMon Apr 02, 2012 5:28 pm

Po hodně dlouhé plavbě se konečně dostávám na ostrov zvaný Whiskey Peak. Ovšem o něm nic nevím, ani co to je za ostrov. Snad tam budou přátelští lidé a pomůžou mi opravit loď. Nebylo by na škodu kdyby se našel i nějaký nový parťák. Právě jsem připlul do přístavu a vyhodil kotvu. Plachty jsem stáhl a šel jsem se kouknout k zábradlí.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Masarova Loď Empty
PříspěvekPředmět: Re: Masarova Loď   Masarova Loď Empty

Návrat nahoru Goto down

Masarova Loď
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
One Piece text rpg cz :: Info :: Ostatní :: Lodě-
Přejdi na: