One Piece text RPG |
|
| Marine bitevník- Kapitán Neuro | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Neuro Skouro Mariňák
Poèet pøíspìvkù : 12 Join date : 17. 02. 12
| Předmět: Marine bitevník- Kapitán Neuro Mon Feb 20, 2012 9:13 am | |
| First topic message reminder :Jméno lodi: Alice Kapitán : Neuro Tip lodi: Vlajka: Klasická menší bitevní loď, která nemá žádnou speciální vlajku. Popis lodi: 8 děl, 2plachty, přední kánon a klasické Marine vybavení. Posádka: 30 Marine vojáků.
Naposledy upravil Neuro Skouro dne Mon Feb 20, 2012 9:23 am, celkově upraveno 4 krát | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Kei Teshi
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 12. 02. 12
| Předmět: Re: Marine bitevník- Kapitán Neuro Fri Mar 16, 2012 4:09 pm | |
| Zrazu sa na vosku objavil knôt ktorý vosk rozpustil a ten vsiakol do dosiek.Hotovo.Usmial som sa a poobzeral si ho.Takže ty si kapitán?Začudovane som sa na neho pozrel. | |
| | | Tsubasa Mariňák
Poèet pøíspìvkù : 17 Join date : 19. 02. 12 Location : East Blue (Loguetown)
| Předmět: Re: Marine bitevník- Kapitán Neuro Fri Mar 16, 2012 4:17 pm | |
| ,,Jo já jsem Mariňáckej kapitán.'' Znova si sednu na postel. ,,Rád bych víc porozuměl tvé schopnosti.'' Řeknu a pozorně si ho prohlédnu. ,,Dokážeš ji ovládat? To se stalo? Získal jsi ovoce a s někým jsi bojoval?'' Najednou si řeknu že to není slušné, a že to může být vlezlé. ,,Aha, promiň. Já mám také schopnost.'' Řeknu mu a pak se mi vrchní polovina těla oddělí od spodní a začne levitovat, pak jsem ale klesl a spojil obě dvě poloviny těla. Snad teď pochopí proč se o něj tak zajímám. | |
| | | Kei Teshi
| Předmět: Re: Marine bitevník- Kapitán Neuro Fri Mar 16, 2012 4:33 pm | |
| No nerád by som o tom hovoril.Skonštatoval som a sedel na posteli.Zrazu niečo urobil a ja som sa začudovane pozeral ako a čo vlastne urobil.Vau.. ehm to čo bolo? | |
| | | Tsubasa Mariňák
| Předmět: Re: Marine bitevník- Kapitán Neuro Fri Mar 16, 2012 4:47 pm | |
| ,,Tohle byla schopnost mého ovoce, které se jmenuje Bara Bara no Mi, umím se rozdělovat...'' Prohlásím a na chvilku se odmlčím. Pak promluvím znova. ,,Ukázal jsem ti co dokážu, tak teď mi ty řekni něco o sobě.'' Prohlásím pevně a pak dodám. ,,Ocenil bych, kdyby se o mé schopnosti nikdo nedozvěděl.'' | |
| | | Kei Teshi
| Předmět: Re: Marine bitevník- Kapitán Neuro Fri Mar 16, 2012 4:52 pm | |
| To sa ani nedozvie, nemusíš sa báť.Stále som sedel na posteli a zhlboka sa nadýchol.Moje meno a hodnosť vieš.Ehm mal som brata ktorý bol pirátom, mama zomrela pri pôrode a otec nás ako malých dal k opatrovateľom.Oprel som sa o "stenu" a pokračoval.Som dobrí v streľbe na diaľku ale aj na blízko.Dokážem aj bojovať na blízko. | |
| | | Tsubasa Mariňák
| Předmět: Re: Marine bitevník- Kapitán Neuro Fri Mar 16, 2012 5:15 pm | |
| ,,Dobře, potom promluvím s Commodorem.'' Řeknu klidně a protáhnu se. ,,Možná bych měl trénovat.'' Prohlásím a pak se znova podívám na něho. ,,Chci aby jsi mě sekl přímo mězi horní a dolní částí těla.'' Prohlásím chladně a stoupnu si přitom ho pozorně sleduju, abych měl dobré načasování. | |
| | | Kei Teshi
| Předmět: Re: Marine bitevník- Kapitán Neuro Fri Mar 16, 2012 5:21 pm | |
| Eh.. čo?Stál som ako ochromení.A ... ako prečo by som to mal urobiť?!Vykríkol som a sedel stále na posteli.Potom som vstal a keď nič nehovoril tak som zatvoril oči a natiahol ruku.Z ruky sa mi hrnul vosk a sekol som tam kde povedal. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Marine bitevník- Kapitán Neuro | |
| |
| | | | Marine bitevník- Kapitán Neuro | |
|
Similar topics | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|