One Piece text RPG |
|
| Loď Nerezáků | |
| | |
Autor | Zpráva |
---|
Sakuzen Aokiji Pirát
Poèet pøíspìvkù : 86 Join date : 10. 02. 12
| Předmět: Loď Nerezáků Thu Feb 16, 2012 7:42 pm | |
| Jméno lodi: Mariňácký bitevník Kapitán : ??? Tip lodi: Mariňácký bitevník Vlajka lodi: Popis lodi: Standardní mariňácký bitevník Posádka: Q, Ken, Thor, Akuma, Renka Jméno posádky: Nerezáci
Naposledy upravil Qasew dne Wed Feb 22, 2012 5:07 pm, celkově upraveno 2 krát | |
| | | Sakuzen Aokiji Pirát
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Thu Feb 16, 2012 7:45 pm | |
| Suburashi Qasew
"Tvůj sen budu respektovat, já chci zase prozkoumat celou Grand Line a dojít až nakonec, ne kvůli pokladu, ale kvůli pocitu, že jsem to zvládl!" pousmál se. "Takže vzhůru do neznáma!" zavelel, ale neměl absolutní páru o tom, jak se taková loď řídí. "Ehm, budeš řídit?" poškrábal se nervózně ve vlasech a doufal, že to bude umět. | |
| | | Ken Saizo Pirát
Poèet pøíspìvkù : 79 Join date : 12. 02. 12
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Thu Feb 16, 2012 8:06 pm | |
| Ken Saizo Ken zakroutil hlavou. „Tebe neměli na moře vůbec pouštět…,“ zasmál se a přešel ke kormidlu. Znal základy, ale žádný zdatný kormidelník nebyl, navigátor už vůbec ne. „Jestli chceme na moři přežít, měli bychom si někde sehnat kormidelníka a navigátora,“ řekl a zadíval se na moře před nimi. „Nějaký speciální přání kam plout?“ Zadíval se na Qasewa a vytáhl obočí.
| |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Thu Feb 16, 2012 8:41 pm | |
| Suburashi Qasew
Zamyšleně se podíval na kormidlo a taky přemýšlel nad tím, že budou potřebovat někoho, kdo ovládá jak kormidlo, tak dokáže skvěle navigovat. "Noo, chtěl bych někam do města, kde jsou mariňáci ať konečně dostanu nějakou odměnu!" zajásal. "Takže jedeem!" | |
| | | Ken Saizo Pirát
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Thu Feb 16, 2012 9:51 pm | |
| Ken Saizo
„Konečně dostal odměnu? To seš první člověk, kterýho znám, co by na sebe chtěl mít vypsanou odměnu!“ Vyvalil na Qasewa Ken oči. Pak zašátral v svém zavazadle a vytáhl mapu. Byla to mapa zdejšího souostroví. „Nejblíž je Ilusia, takže jedem tam!“ Řekl a mrkl na Qasewa. „Pojď mi pomoct postavit stožár a napnout plachtu,“ vyzval Qého a přešel ke sloupu, který ležel položený na pravoboku. Plachta byla složená v podpalubí. Po pár minutách souboje se stožárem a rozmotáváním plachty se Ken konečně mohl s kompasem a mapou odebrat ke kormidlu. „Fakt si někoho musíme sehnat, nebo pudem brzo ke dnu,“ poznamenal sklesle a nastavil kurz směr Ilusia.
| |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Thu Feb 16, 2012 9:59 pm | |
| Suburashi Qasew
Pomohl mu s věcmi ohledně plachty. Plachta tedy byla napnutá, zdála se mu ale taková nudná. Něco na ní chybělo. "Jsmě piráti, musíme mít vlajku" společně tedy zase plachtu schovali a začali na ní malovat barvama, které byly v podpalubí, až práci dokončili, slavnostně jí napnuli, přitom každý chvíli hlídat kormidlo, aby nevyjeli z kurzu, který třeba on vůbec neznal a aby se jim celkově nic nestalo. "Jistě že chci, bude to vzrušující být psancem s odměnou, hned jak uvidím nějakého mariňáka budu s ním bojovat, aby jsem dostal odměnu, a věř mi že budu drastický!" zasmál se. "Takže o té Ispicii nebo kam to jedem sem slyšel, že je blízko obrácené hory, musíme tam tedy najít nějakého navigátora!" zamyslel se. Už už se mu v hlavě honily myšlenky toho, jak nakrade co nejvíc peněz a třeba i nějakou pořádnou loď, rozhodně se chystal udělat co největší tóčo aby se představil co v nejhrozivějším světle. | |
| | | Ken Saizo Pirát
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Fri Feb 17, 2012 3:33 pm | |
| Ken Saizo
Ken se zadíval na lebku s meči, co nakreslili ne zrovna umělecky na jejich plachtu a nasadil nejistý úsměv. „Nejsem si jistej, jak se to bude líbit mariňákům na Ilusii…,“. „Nezapomeň, že ta banda, kterou jsme porazili na Toroze nebyla zas tak extra. Námořnistvo je organizované a silné. Nepodceňuj je,“ řekl trochu vážněji Ken a soustředil se na plavbu.
| |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Fri Feb 17, 2012 3:57 pm | |
| Suburashi Qasew
Vítězoslavně si ještě asi hodinu prohlížel vlajku, kterou sám vytvořil. "Ále, tak jim nakopu zadek stejně tak jako jsem ho nakopal tomu pirátovi, mě žádní mariňáci nezastaví" hluboce se smál, protože se přímo těšil na první konflikt s mariňáky a taky na to, jak se další den pokochá nad krásným plakátem v novinách. Cesta trvala ještě chvíli, ale pak byla na obzoru cílová destinace. Město Ilustia! | |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 10:17 am | |
| Illusia --> Grand Line Loď konečně ubrala směr na obrácenou horu, která byla jakousi vstupní branou na Grand Line. Někteří členové posádky však o tom, už za chvíli budou na Grand Line vůbec nevěděli, jako třeba "kapitán" lodi, Q. Suburashi QasewKen měl skvělý nápad, všichni se začali představovat, pro něj to bylo velké plus protože opravdu znal jen Kena. Nikdo víc mu při nejmenším nic neříkal, natož tak aby je znal jménem, nebo dokonce nějaké jejich povolání. "Já jsem Qasew, pro vás Q" představil se, trochu ho štvalo, že ho Ken neustále ignoruje, nevěděl proč, vždyť nic tak hrozného se nestalo... ( ) | |
| | | Ranum Pirát
Poèet pøíspìvkù : 31 Join date : 16. 02. 12
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 12:19 pm | |
| Isuzu Thor Ma Renka
"Tak počkat vy 4 mi zničíte bistro a navíc kvůli vám příjdu o klid a výdělek a vy si myslíte ,že to přejdu jen tak." řekl nasupeně a snad jen jediný člověk by to pochopil, naštěstí tu onen člověk byl. " Thore a nečekal si nahodou na něco takového, neříkej ,že tě to bavilo kdepak jsou ta slova o slávě no? To už jsi zapomněl D..." ano správně Renka opravdu věděla kudy na Thora. " Ale no tak...dobře jsem Isuzu Thor. A myslím ,že až se svámi srovnám postarám se o kuchyni. A tohle je..." ukázal na renku ale ta se s neobvyklou obratnsotí dostala před Thora. " Když dovolíš mluvit ještě zvládnu. Já jsem Ma Renka...a ta opice co se vám snaží prošacovat kapsi to je Kin... I když by to neměl dělat ,že ne Kine." Opičák,kterého si doteĎ nikdo nevšiml smutně odkráčel a cestou trousil mince. " A pokud mohu říct docela to umím s tímhle." protočila v ruce svou flétnu. | |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 12:49 pm | |
| Suburashi Qasew
Usmál se na Thora a na Renku. "Kuchař!" zakřičel a zakručelo mu v břiše. "Nevím co ti dva provedli..." vítězoslavně se na Kena a Akumu podíval a Kenovi dal najevo že se nevzdá a vinu jen tak nepřijme. "Ale upřímně se vám za vaše bistro omlouvám. Pokud budete chtít, můžeme to nějak finančně urovnat, teda pokud jste na peníze, když ne, můžu vám nabídnout jen členství v naší posádce, co by vám snad aspoň trochu bistro nahradit" domluvil a sklonil hlavu, pak se zaujatě podíval na flétnu. Muzikantka a ještě k tomu první žena na palubě jejich nové lodi, když v tom mu to docvaklo. "Kene!" zařval na něho. "Kde je naše stará loď?!" zeptal se ho překvapeně. | |
| | | Ranum Pirát
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 12:59 pm | |
| Isuzu Thor
Narovnal se do výšky svých 4 metrů a celkem pomalu se vydal ke Qasewovi. Vypadal u toho opravdu hodně hodně naštvaně. "Takže ty si myslíš ,že se dám koupit a nebo ,že se připojím k někomu kdo nemá dost mozku na to,aby se držel dál od problémů?" dostal se do kontaktní vzdálenosti a mírně se předklonil. "Vážně si myslíš ,že je tak snadné zapomenout na to co jste udělali něčemu co jsem já udržoval spoustu let? Peníze... ty nenahradí škodu ,která se stala. A členství v posádce....Zdá se mi že ani v tom nevidím výhodu... Navíc tak rychle tohle nazývat posádkou je dost risk.... Schválně co by jsi dělal kdybych tě teĎ zvedl a mrštil s tebou do moře no?" | |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 1:28 pm | |
| Suburashi Qasew
"Jsme snad všichni přátelé ne?" nechtěl se ho zaleknout, ale určitě nechtěl vyvolat další boj, který by pro něj byl smrtelný. Jenže se nemohl zbavit dojmu, že tohle posádka je. Když zavzpomínal pořádně, všichni až na dívku byli v bistru, když na ně útočili mariňáci, určitě i pak se všichni vydali směrem přes další překážky, aby se z toho dostali, sice to byla vina jednotlivce ale zvládli to jako tým. "Sice se naznáme, ale už teď vás beru jako přátele, protože jste mi pomohli, všichni, dostat se z velkého problému, který jsem sám způsobil" podíval se na Kena, aby mu ukázal, že i když je blbec, pokrytec a magor, stále dokáže za své činy nést zodpovědnost, a stát si za nimi. "Nijak toho nelituju, proč taky? Nebýt toho tak nemáme novou loď, nejsme všichni pohromadě, každý by dělal to co dělal doposud a my by jsme si asi v naší Prdivodce pluli sami dál. Neberme to jako ztrátu, berme to že i když jsme ztratili majetek, část sebe, získali jsme přátelé!" zakašlal se a na jeho ruce se stále objevovalo trochu krve. Zdaleka ještě nebyl čas na nějaké vykecávání nebo něco podobného. Z polosedu si proto znovu raději lehl, ale aspoň řekl to co chtěl a všem ukázal, že se nebude schovávat za to, co udělal, ale že to přijímá celým svým nitrem. | |
| | | Mizuto Tatsuhi Lovec Odměn
Poèet pøíspìvkù : 31 Join date : 15. 02. 12
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 1:55 pm | |
| (pardon neuvědomil jsem si jak vypadá mapa - vždycky myslel jsem že se pluje v grand line na západ) Spadl jsem do vody. dneska je snad můj šťastný den. ztrapnil jsem mariňáky. získal jsem kairoseki a vzal jsem i log pose. nebyl jsem příliš nadšený že jsem si ho musel ukrást ale doufám že pochopili že to beru jako předplatné na příště. pokud se ten qasew nezklidní tak nepochybuji že by mě mohli ještě potřebovat. bohužel kompas nemám. takže jsem nucen plavat za nimi alespon k dalšímu ostrovu. použiju svůj starý trik. zabodnu dýky do lodi zezadu lehce nad vodou a nechám se táhnout. alespoň že teď se nemusím starat o vzduch. doufám že brzy budem u libovolného ostrova jinak mě budou dost bolet ruce. alespoň můžu přemýšlet jak zničit ta pouta
Naposledy upravil Mizuto Tatsuhi dne Wed Feb 22, 2012 9:31 pm, celkově upraveno 2 krát | |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 3:34 pm | |
| Moderátorský post: Poslední komentář ti nemůžu uznat. Log Pose nemůže zachytit magnetické pole ostrova, když si teprve ve West Blue. Navíc. Si na opačné straně Grand-line, kde fungují pouze Log posy z Fisman Islandu (speciální trojtý log pose) | |
| | | Ken Saizo Pirát
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 4:05 pm | |
| Ken Saizo„A kdo tě sakra jmenoval kapitánem?!“ Uzemnil Qasewa Ken. „No, to bistro přece ještě stojí, ne? Alespoň jeho tři stěny jo…,“ pousmál se roztržitě Ken na Thora. Akorát ho už Thor nejspíše nikdy neuvidí. „Mimochodem na naší bárku bychom se těžko vešli,“ Podíval se na Qasewa přimhouřenýma očima. „A jo, mý věci tam furt jsou! I když pro mě je hlavní, že mám své meče,“ pousmál se a zadíval se na obě katany co měl u pasu. Pak se podíval na Qasewa. „Cos to tam vůbec ve městě prováděl?! Slyšel sem, žes zabil tamějšího kapitána!“ Zadíval se rozzlobeně a káravě na Qasewa. Chtěl slyšet i jeho verzi. To, co člověk zaslechne mezi lidmi, můžou být bůhví jak přibarvené klepy. | |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 4:17 pm | |
| Suburashi Qasew
"Ehm, dostal jsem se do křížku s tím kapitánem a pak jsme bojovali a já jsem se nechal trochu unést, takže to nakonec schytal rezavou ránou do těla, na kterou pak umřel" řekl bez sebemenšího zaváhání, nebo snad nějakého pocitu, že by jim o tom neřekl, nechtěl před nimi skrývat své chyby... "Ještě jednou se vám všem moc omlouvám" byl si plně vědom své zodpovědnosti za tuto akci a taky toho, že od teď je asi nečeká klidná cesta, za to to ale může být mnohem dobrodružnější! | |
| | | Ranum Pirát
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 4:29 pm | |
| Isuzu Thor
" to je dobrá otázka jak tu muže někdo ze sebe dělat kapitána navíc , když evidetně neexistuje plán a nic... Nevím co máš za ovoce že ti nasadili korálová pouta, ale i kdyby jsi měl ovoce nezranitelnosti, neznamená to ,že se můžeš vytahovat nebo chovat jako hulvát." Qasewova sebejistota thora draždila tkaové lidi neměl orpavdu rád ,mysleli jsi že jsou nepřemožitelní a přitom stačilo tak málo, | |
| | | Ken Saizo Pirát
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 4:59 pm | |
| Ken Saizo
Takže je to pravda?! Strnul Ken. „Ale…nezabils ho přece úmyslně, ne? Bylo to v sebeobraně, nešlo to jinak, že?“ Řekl s nejistým úsměvem.
| |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 5:04 pm | |
| Suburashi Qasew
"Chápeš mě špatně" odpověděl s lehkostí Thorovi. "Nikdo se do pozice kapitána nedosadil, nabízel jsem ti jen to, že se můžeš ke mě a Kenovi přidat" chtěl se na něj vypláznout, ale zřejmě by to situaci moc nepomohlo, proto se do něj nechtěl dál rýpat. "No, on se tak trochu bránil, ale už byl slabý, ale prostě mě štval protože si myslel jak je Marína skvělá, jedinečná, prostě jen Marína tak jsem ho zasáhl ještě jednou " vyhrkl na Kena. "Ale on používal na mě takové ty divné techniky, přemísťoval se, střílel z prstu, sekal nohama, nevím co to vůbec bylo" říkal vyjeveně, protože tento druh boje viděl prvně. "Možná že se chovám jako hulvát, ale rozhodně se nevytahuju, na to jsem moc malá ryba, navíc to nemám za potřebí" dodal ještě tomu kuchaři, protože jeho urážky mu vadily. Vůbec tam nebyl a dělá chytrého... | |
| | | Ken Saizo Pirát
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 5:26 pm | |
| Ken SaizoKen se zarazil a zatnul pěsti. „Zabils ho jen tak…?“ řekl. Napřáhl se pravačkou a vyrazil s ní proti Qasewově obličeji. Ale zastavil jí těsně před jeho nosem. Naštěstí se na poslední chvíli ovládl. „Jak sem moch bejt tak slepej!“ Zařval na Qasewa. „Jde ti jen o slávu a peníze! Ale máš vůbec představu, kolik stojí lidskej život?!“. „Ten za žádný zlato na světě nekoupíš!“ Procedil Ken přes zuby rozzuřeně. Pak se sebral a rázoval si to přes palubu na příď, usadil se úplně na špičce do tureckého sedu, opřel se o kolena a zadíval se na moře před ním. | |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 5:33 pm | |
| Suburashi Qasew
"Nebylo to jen tak" oponoval mu. "Mluvíš tady o váze k lidskému životu, mají ji snad mariňáci, co zabíjí piráty, ti piráti mají taky rodinu, mají taky své manželky, mají svě děti! Příjde ti to normální, že někdo ve jménu SVĚTOVÉ VLÁDY zabíjí ostatní lidi?" vyhrkl ze sebe. "Proto jsem pirát, proto proti nim budu bojovat a nebudu se štít toho je zabít, protože největší sviňstvo nejsou piráti, ale právě oni!" křičel na Kena, který už byl právě někde daleko na přídi a těžko ho slyšel, ale štvalo ho to. Všichni se ohrazují tím, jak je potřeba ničit piráty, ale když někdo oponuje těm vrahounům, těm zvářatům tam v maríně je považován za největšího zmetka všech dob. Znovu se těžce postavil a zamířil na záď lodě. Klimbavou chůzí se raději opíral o loď, než došel až skoro do zadu, kde se znovu složil k zemi. Zavřel oči a přemýšlel, nechápal Kena, nevěděl, co udělal špatně... | |
| | | Ranum Pirát
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 5:54 pm | |
| Isuzu Thor Ma Renka " Nabízel oh jako bych teď měl moc jiných možností aspoň než zase zastavíme.... nesnaž se hrát na hodnýho když si celí ten průser zavinil sám." " Thore! Klid vím ,že jsi naštvaný,ale on na to dojede sám věř mi trochu se v lidech vyznám a on buď pochopí nebo ne...A když ne on se o něj někdo postará .. důležité je abychom stáli od něj co nejdál." Thor se začal smát. " Takže když se mariňáci chovají jako prasata musíme mi také ? Hmm kolik zlata si dostal za svou duši?" | |
| | | Akuma Pirát
Poèet pøíspìvkù : 38 Join date : 18. 02. 12
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 6:12 pm | |
| Akuma pořád seděl za kormidlem a sledoval situaci na lodi. Vůbec neměl náladu se k nim do hádky připojit. Ani nevěděl na kterou stranu se postavit. Proto jen zkontroloval kurz a když zjistil že jedou pořád dobře opět se posadil. Po dlouhé chvíli si vzal z batohu placatku alkoholu. Ani neřešil co v ní má prostě to vypil. Namýchlai mu to v baru na Ilusii a prohlášovali to za "místní specialitu" Akuma se proto rozhodl vyzkoušet alkohol. Po prvním doušku musel uznat že si alkohol svoje jméno zaslouží. V životě nepil nic tak jemného a přitom silného. Akuma se rozhlédl kolem sebe a na levé straně uviděl malý výběžek spirálového tvaru. Poté se podíval do mapy a nebyl pochyb. Byl to orientační bod k cestě na Reverse mountain během tří hodin dorazí ke své první zkoušce. | |
| Předmět: Re: Loď Nerezáků Wed Feb 22, 2012 6:48 pm | |
| Suburashi Qasew
Zdálo se to, že to nebude ideální posádka. Thora neměl rád, dělal z něho neustále blbce, protože se to neladilo s jeho stylem chováním a s jeho "ideálami" o lidech. Nehodlal to ale nějak řešit. Hudebnice se mu zdála být aspoň trochu tolerantní a o kormidelníkovi zatím nic nevěděl, nicméně moc dobrý pocit z nich zatím neměl. Trochu ho to zklamalo. Jeho oči se zase začaly klížit a před očima se mu stmívalo, snažil se proti tomu bojovat ale nešlo to, zase skončil v bezvědomí. | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Loď Nerezáků | |
| |
| | | | Loď Nerezáků | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |
|